USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.86

СБУ влаштувала обхід ветеранів на дому

10 Травня 2012 09:59
На Волині напередодні Дня Перемоги працівники СБУ вшанували учасників Великої Вітчизняної війни – ветеранів органів державної безпеки. За станом здоров’я до приміщення УСБУ завітали лише двоє ветеранів, отож решту СБУшники відвідали на дому.

Про це повідомили у прес-службі УСБУ у Волинській області.


На цей час наймолодшим із тих, хто завершував війну – далеко за 80-т. Тому прийти на зустріч з молодшим поколінням до УСБУ у Волинській області змогли лише двоє ветеранів – Револь Скрипкін та Олександр Кучеренко.

Виступаючи перед особовим складом, начальник УСБУ у Волинській області генерал-майор Володимир Мельникович привітав ветеранів з Днем Перемоги, подякував за ратний подвиг та самовіддану працю в роки війни. Кожному з них вручили пам’ятні подарунки.

«Ваша мужність, життєва мудрість, ставлення до ратного і громадянського обов’язку – це високий приклад для наслідування. Наш обов’язок – бути гідними вашого життєвого подвигу, усіма своїми справами утверджувати мир та суспільну злагоду на українській землі», – зазначив він.

Також, ветеранів та усіх співробітників зі святом Перемоги привітав голова Ради ветеранів УСБУ полковник у відставці Олександр Дячук. Він пригадав часи, коли у цьому залі збиралось понад сто ветеранів: «На жаль, процес втрати неминучий і тільки за останній місяць наша організація втратила двох сивочолих – учасників бойових дій. Це свято зі сльозами на очах, свято радості і гордості за свій народ, свято скорботи за тими, хто поліг на полі бою, за наше світле майбутнє» – відмітив він.

На завершення заходу відбувся святковий концерт, де прозвучали пам’ятні і дорогі серцю фронтові пісні.

Ветеранів, які за станом здоров’я не змогли завітати на традиційні урочистості, відвідали співробітники УСБУ, вручивши їм квіти і подарунки.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
олег4 Показати IP 10 Травня 2012 10:10
Револь Скрипкин - знатный дед! Искренне рад, что не подводит здоровье этого Человека, о котором у старшего поколения в Киверцовском, Рожищенском и районах волынского Полесья не только ходят легенды, но и до сих пор сохранилась добрая память.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus