USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Рівненських бурштинокопачів, затриманих на Волині, відправили за ґрати

11 Вересня 2015 15:02
Набув чинності вирок суду у кримінальному провадженні щодо незаконного видобутку бурштину на Волині. У березні цього року чотирьох жителів Рівненщини затримали правоохоронці «на гарячому» на території Ратнівського району Волинської області.

Про це повідомили у прес-службі УСБУ у Волинській області.

ЧИТАТИ ЩЕ: ОХОЧІ ДО ВОЛИНСЬКОГО БУРШТИНУ – «ЯКІСЬ НЕВІДОМІ, В БАЛАКЛАВАХ, ЗІ ЗБРОЄЮ»

За результатами досудового розслідування, проведеного Управлінням СБ України у Волинській області, суд визнав зловмисників винними у злочині, передбаченому частиною 2 статті 240 (порушення правил охорони або використання надр) Кримінального кодексу України, та призначив покарання у вигляді одного року обмеження волі.

До слова, як учора повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, працівники СБУ викрили групу з 35-ти осіб, яка без будь-якого спеціального дозволу здійснювала незаконний видобуток «сонячного каміння» а межі Волинської та Рівненської областей.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Сергій Р. Показати IP 11 Вересня 2015 15:12
а бурштин забрали у Фонд?
Юрист до Сергій Р. Показати IP 11 Вересня 2015 20:43
Шпизі якщо він ще до цього часу КК України не читав,розказуючи за копання бурштину та валютчикам не може бути призначено іншого покарання ніж штаф.Штаф доречі дають всім кого затрмує міліція а кого СБУ чомусь обмеження волі,як і в КК написано.Не хоче Шпига своїх шавок саджати вони йому в Маневичах потрібні.
Артур Показати IP 11 Вересня 2015 16:29
У фонд АВЯКЯНА-ПОРОХА,
Румпельшчіцнін Показати IP 11 Вересня 2015 17:13
Хай би копали. Не дадуть людям збагатиттсь. Все с*ка собі забирають.Тепер якийсь депутатік збагатиться. Бідні люди. ПОсадили за що? Зі вміх сторін людям кисень перекртвають.
Дубровичанин Показати IP 11 Вересня 2015 17:41
Ей ЕСБЕУШНИКИ приїзджайте в Дубровицю. По трасі на Зарічне 3 км від Дубровиці зліва дасятки машин на полі і в лісі, сотні людей . БУРЯТЬ, КОПАЮТЬ, перетворюють землю і ліс на марсіанську поверхню. Чи боїтесь????????????Перевірите чи вони податки сплачують. бо у державному бюджеті грошей не вистачає нп вибори .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus