USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Секс-вечірки в Брюсселі відвідували політики і з України, – ЗМІ

3 Грудня 2020 13:21
Організатор секс-вечірок у Брюсселі, на якій днями затримали євродепутата й іноземних дипломатів, Давид Манжелі заявив, що його заходи відвідували політики з різних країн, включно з Україною.

Про це пише Кореспондент з посиланням на Onet.

«У нас є політики з України, Франції, Німеччини, Нідерландів, Люксембургу, Швейцарії або Іспанії. Однак найчастішими гостями є поляки та угорці», – розповів Манжелі.

Він додав, що дуже часто його гей-вечірки відвідують політичні діячі з правлячої партії Польщі Право і справедливість. Однак їхні прізвища він назвати відмовився.

За словами Манжелі, він почав організовувати секс-вечірки для політиків приблизно півтора роки тому.

«Зі мною зв’язалися двоє політиків, які чули про мої вечірки від брюссельських знайомих. Потім зголосилися ще двоє, які дізналися про них від колег з Німеччини», – поділився чоловік.

Увесь цей час Манжелія регулярно організовував заходи для дорослих, часто з більш ніж сотнею учасників.

«Я не особливо цікавлюся політикою і не задаю багато питань... Інші учасники також не піднімають політичні теми. Це зіпсувало б атмосферу на оргії», – зазначив Манжелі.

Нагадаємо, що правоохоронці Брюсселя затримали на секс-вечірці, організованій в п’ятницю, 27 листопада, в підвалі одного з барів депутата Європарламенту і декількох дипломатів. Захід тривав у порушення антикоронавірусних заходів.

Одним із затриманих виявився депутат Європарламенту від правлячої партії Угорщини, яка вороже ставиться до прав ЛГБТ, Йожеф Сайєр. Після скандалу він подав у відставку.

Усі 25 учасників були оштрафовані за порушення заходів із боротьби з COVID-19.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
І поляки... Показати IP 3 Грудня 2020 13:25
Вгадайте, хто був зверху?
Народна прокуратура Показати IP 3 Грудня 2020 15:35
Недаремно ж депутатів називають пі..сами!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus