USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.85 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Семеро людей постраждали у ДТП. ФОТО

29 Грудня 2012 10:49
Сім постраждалих потрапили до лікарні унаслідок зіткнення двох автівок.

Про це повідомили у СЗГ УМВС в області.

Так, 27 грудня о пів на дев’яту ранку на автодорозі сполученням Ковель – Володимир-Волинський – Жовква в районі села Суходоли Володимир - Волинського району водій автомобіля Fiat Ducato, рухаючись із Нововолинська в напрямку Володимира-Волинського, виїхав на смугу зустрічного руху і допустив зіткнення з автомобілем Volkswagen sharan, який прямував у зустрічному напрямку.

Унаслідок ДТП тілесні ушкодження отримали водій і п’ять пасажирів автомобіля Volkswagen Sharan та один пасажир автомобіля Fiat Ducato. Усі постраждалі доставлені до медичного закладу.

Того ж дня, близько 7 години 30 хвилин у селі Красноволя Маневицького району 43-річний житель Рівненської області, керуючи автомобілем Volkswagen, за попередніми даними, не вибравши безпечну швидкість руху та не дотримавшись дистанції, зіткнувся з гужовим візком, який їхав у попутному напрямку.

Унаслідок аварії жінки 32-х та 35-ти років отримали тілесні ушкодження та були доставлені до Маневицької ЦРЛ.

Окрім цього, близько 00 годин 20 хвилин у Луцьку на перехресті вулиць Ківерцівська – Сосюри трапилася дорожньо-транспортна пригода. 25-річний водій, керуючи автомобілем Dodge і рухаючись у напрямку Ківерець, скоїв наїзд на 18-річного пішохода. Юнак раптово вийшов на проїзну частину дороги і опинився під колесами.

Хлопець отримав тілесні ушкодження та доставлений у лікарню.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Василь Показати IP 29 Грудня 2012 11:40
От незрозуміло, чим керуються ці водії, які виїзжають на зустрічну смугу, коли там зустрічний транспорт їде, заради чого? Може їх треба в психушку направляти для лікування.
Чеширский Кот до Василь Показати IP 29 Грудня 2012 12:12
Сядь за руль, тогда может и узнаешь.
tarik до Чеширский Кот Показати IP 29 Грудня 2012 19:51
Дійсно, Василь, невже ви думаєте шо виїзд влоб зустрічного транспорту є такий часто запланований??? видно шо не водій...
Правопорушник Показати IP 29 Грудня 2012 14:39
Я ще трішки і почну давити всіх пішоходів. Дістали вже, б..дь, Ожеледиця, а вони навіть на півметра з дороги не зійдуть
Водій Показати IP 29 Грудня 2012 15:35
Котяра знову не правий.На фото видно,бус-винуватець,стоїть на суцільній.Цей відрізок дороги (Володимир-Нововолинськ) є дуже аварійнонебезпечний.Але дотримуючись знаків та розмітки-яка,на диво грамотно розміщенна,можна їхати.Бо треба.
Гість до Водій Показати IP 30 Грудня 2012 14:20
Зіткнення відбулося на полосі буса. Шаран виїхав на зустрічну. Навіть на фото це видно. Або журналюги недочули/недочитали, або СГЗ мутить.
бут Показати IP 29 Грудня 2012 16:03
ти ніколи не був в суходолах,аміго василь

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus