USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Сепаратист Царьов, який має вигляд бомжа, засвітився на Київщині

15 Березня 2022 15:10
На двадцятий день розпочатої росією війни в Україні на Київщині засвітився екс-нардеп від Партії регіонів, зрадник Олег Царьов. Він прибув разом із російською армією, прикриваючись необхідністю доставити "гуманітарний вантаж". Щоправда, горе-політик має вигляд бомжа і пияка.

Відеозапис, що підтверджує перебування політика, який раніше втік до Росії, в нашій країні, опублікував журналіст Денис Казанський, пише Телеграф.

Згідно з сюжетом пропагандистського російського телебачення, Царьов приїхав до Київської області. Гумконвой нібито був призначений для жителів Бородянки та Катюжанки, що неподалік столиці.

На камеру зрадник, як і всі проросійські політики, розсипається в подяках окупаційним військам і розповідає про "жахіття" ЗСУ.

"Люди потребують допомоги. Українські війська, йдучи, розбили трансформатори, немає електроенергії. Немає електроенергії – немає води. Треба допомагати людям", – заявив Олег Царьов.
При цьому він запевняє, що у містах та селах, де знаходиться російська армія, мирному населенню нічого не загрожує.

За словами Дениса Казанського, росіяни можуть цілком серйозно сподіватися, що "притягнуте ними опудало" працюватиме в окупаційній владі в якомусь із українських регіонів. Журналіст вважає, що люди, які обирають такі "кадри", обов’язково програють.

Як відомо, сумнозвісний Олег Царьов знаний своїми "інтелектуальними здібностями". У 2014 році він "прославився" тим, що не зміг відповісти на питання про те, коли розпочалася Друга світова війна, а його фраза "валинская рєзня" стала мемом.
Нагадаємо, тиждень тому в Україні також помітили ще одну одіозну особу часів Євромайдану та окупації Криму — прокурорку Наталю Поклонську, яка перебігла на бік Росії. Вона піарилася на роздачі гуманітарки на Херсонщині. При цьому за її затримання українська сторона вже оголосила велику нагороду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
читач Показати IP 15 Березня 2022 19:06
Та то він в Катюжанку на "кодіровку" від алкоголізму прїздив

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus