USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Царьов привіз гуманітарну допомогу донецьким сепаратистам

28 Квітня 2014 12:04
Кандидат на посаду президента України Олег Царьов в рамках автопробігу, організованого на Донбасі його прихильниками, відвідав Слов'янськ.

Царьов привіз проросійським "ополченцям", які захопили адміністративні будівлі, гуманітарну допомогу. Приїзд кандидата у президенти до Слов'янська викликав ажіотаж на Центральній площі міста.

Виступаючи перед сепаратистами, Царьов звинуватив українську владу у "злочинній антитерористичній операції".

Царьов закликав "роззброїти екстремістів із "Правого сектору" та інших радикальних угрупувань", а також звільнити всіх заарештованих проросійських активістів.

Під час свого автопробігу прихильники Царьова роздавали на блокпостах гуманітарну допомогу - продукти харчування, воду, цигарки, одяг.

"Народному меру" Слов'янська В'ячеславу Пономарьову також було передано гуманітарну допомогу для жителів міста: крупи, макарони, чай, цукор, згущене молоко, овочі, фрукти, одяг і цигарки.

Нагадаємо, що проти Олега Царьова розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 110 Кримінального кодексу - посягання на територіальну цілісність і недоторканність України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
НЕЛУЧАНИН Показати IP 28 Квітня 2014 12:46
а чорних поліетиленових пакетів у повний зріст не привіз ? дарма
СВІДОК до НЕЛУЧАНИН Показати IP 28 Квітня 2014 12:54
йди працюй а не по сайтах строчиш.РІВЕНЬ ІНТЕЛЕКТУ АЖ ЗАШКАЛЮЄ
Василий до СВІДОК Показати IP 28 Квітня 2014 13:45
Ты чудила. Вместо того что бы коментировать статью ты коментируешь подписчиков. Ты напиши лучше как ты уважаешь Царева. Который как минимум не учил историю.... P.S. Добавлю комент от себя. Царев сволочь , это лично мое мнение. Плебей с замашками царя. Который строит из себя радетеля Юго Востока. А по ходу такая же СКАТИНА как и Аксенов.
Дівчинка Показати IP 28 Квітня 2014 14:04
А мені він подобается! И маєчку таку прикупила із задоволенням!
водій Показати IP 28 Квітня 2014 18:47
Згідно інформації українських ЗМІ м. Слов'янськ заблоковано національною гвардією та іншими силовими структурами. Як міг "яркий лидер украинской политики" потрапити в це місто? Кому вірити?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus