USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.90 10.08

Серед загиблих в Одесі – подружжя військових та троє їхніх дітей

3 Березня 2024 20:13
Як повідомив голова Одеської ОДА Олег Кіпер, під завалами багатоповерхівки в Одесі, куди в ніч на суботу влучив «Шахед», 3 березня знайшли тіла 10-річного хлопчика та його 8-річної сестри, тіла батьків та семимісячної сестри знайшли раніше.

«Щойно під завалами рятувальники знайшли загиблого внаслідок російської атаки хлопчика. Сергію було 10 років», – написав він.

Пізніше Кіпер додав, що виявили також тіло 8-річної Злати – сестрички Сергія.

«Ще одна загибла дитина – дівчинка Злата. Їй було 8 років. Рятувальники зараз деблокують їх з братиком Сергієм тіла. Таким чином кількість жертв зросла до 12», – додав.

Раніше рятувальники вже знайшли тіла матері цих дітей та її чоловіка, а також їхньої 7-місячної доньки.

У Командуванні об’єднаних сил Збройних Сил України повідомили, що Олег та Тетяна Кравець познайомились на службі, згодом жінка звільнилась, щоб доглядати новонароджену донечку.

Брат Олега загинув у 2014 році в зоні АТО.

Померла донька Ліза була єдиною спільною дитиною подружжя. 29 лютого їй виповнилось лише 7 місяців.

Тетяна мала ще дітей від попереднього шлюбу: 10-річного Сергія та 8-річну Злату. Також у неї є старший син, який саме поїхав до дідуся і бабусі, він – єдиний з сім’ї, хто врятувався.

Вночі 2 березня російські загарбники атакували Одесу ударними безпілотниками. Дрон влучив у багатоповерховий житловий будинок у спальному районі, зруйнувавши частину під’їзду з 18 квартирами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Клава Показати IP 4 Березня 2024 04:23
а світ мовчить перед лицем страхітливих злочинів, гадає, що вдасться "пропетляти" - не вдасться.. покійний бен Ладен здасться хлоп"ям з брудною попкою порівняно з агонізуючим кремлівським дідом..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus