USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Сергій Бабкін презентує у Луцьку альбом «Музасфера»

12 Лютого 2019 11:30
У рамках всеукраїнського туру відомий артист Сергій Бабкін презентує у Луцьку новий альбом «Музасфера». Концерт відбудеться 12 лютого о 19.00 у РЦ «Промінь».

У вересні музикант, актор, тренер-переможець проекту «Голос країни-8» Сергій Бабкін презентує свій 13-й за рахунком і перший повністю україномовний альбом «Музасфера».

До трек-листа платівки увійдуть легендарні «Де би я», «Хто далі йде» і ще 12 нових пісень, що створюють неймовірну атмосферу, в яку можна буде зануритися на концерті: світ ідей, музики та містики Бабкіна.


«Цей альбом називається «Музасфера». Я би дуже хотів вірити, що в кожній людині є своя власна музасфера, своєрідна творча оболонка, аура… Для мене поняття музасфери означає мій особистий світ, моє сприйняття світу оточуючого та внутрішнього. Найважливішим в моєму житті є, звісно ж, сім’я, вона і є моєю музасферою. Це моя оболонка, в якій я наче ембріон у лоні матері – у ній тепло, комфортно, затишно і там тебе люблять», – каже Сергій Бабкін.

Детальніше про подію тут.

Квитки можна придбати:

Каса #TikhonovAgency - Бар П'ятниця (м. Луцьк, проспект Волі, 17);

Каса кінотеатру MULTIPLEX у РЦ "Промінь" (м. Луцьк, проспект Президента Грушевського, 2);

на сайтах kasa.in.ua та karabas.com.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus