USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Поки в країні революція, Lama в Луцьку відіграла концерт. РЕПОРТАЖ

19 Лютого 2014 11:30
«Ми з вами разом знаходимося по одну сторону барикади», - вигукнула співачка, із значним запізненням, але таки вийшовши крізь клуби диму на сцену.

«Я підтримую Майдан і людей, але попри події в країні концерт таки буде», - сказала Lama.

Так, захід відбувся вчора, 18 лютого, у Палаці культури.

«Люди спочатку «дубом» сиділи. Не знаю, чи то вони не знали, навіщо прийшли. Чи то Лама не розуміла, чого приїхала. Хоча співачка була дуже активною на сцені. Танцювала, просила їй підспівувати», - розповів гість заходу.


Було багато диму, танців, дітей, квітів, допоки до залу не зайшли активісти луцького Євромайдану – їх було чоловік 20. Недоспівана композиція, сирена на весь зал у гучномовець – музиканти таки закінчили пісню, однак виглядали вони при цьому дуже спантеличено.


Після завершення пісні Лама тричі вигукнула «Слава Україні», на що зал відповів «Героям слава», та за декілька секунд гурт дуже швидко покинув сцену.

«На майдані вмирають зараз люди, а в вас тут концерт... Просимо усіх розійтись», - заявили активісти. Зала зреагувала досить емоційно: одні почали конфліктувати, інші спокійно покинули приміщення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Семен Показати IP 19 Лютого 2014 12:08
Нету Януковича на этого в ушанке. Он тобы с него ту ушанку содрал бы точно.
Петрович Показати IP 19 Лютого 2014 12:08
Спокійно живеться баригам з Луцькам! Усе їх влаштовує в Україні!Що ж люди сидіть-радійте!
АС Показати IP 19 Лютого 2014 12:26
Лама-наркоманка.
Мисткиня Показати IP 19 Лютого 2014 19:08
Лама (Наталія) - одна з небагатьох самобутніх українських виконавиць, яка зберігає вірність не тільки своєму музичному стилю, а й рідній мові. Щодо вчорашнього вторгнення в Палац культури, то поціновувавчам творчості Булгакова воно не могло не нагадати прихід Швондера до професора Преображенського. Методи ж бо у всіх "революціонерів" - чомусь і досі "совкові": побити, розгромити, залякати, обізвати. Коли вже буде в Україні КУЛЬТУРНА РЕВОЛЮЦІЯ?
Мамай_007 до Мисткиня Показати IP 19 Лютого 2014 22:58
А мені це нагадує Африку (Південну): Мандела помер - всі танцюють! То може нам туди, а не в Європу?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus