USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Сервіс доставки Raketa розпочав роботу в Луцьку*

8 Вересня 2020 11:25
Український сервіс доставки Raketa починає працювати в Луцьку. З сьогоднішнього дня в місті можна скористатися послугами кур'єрів з помаранчевими рюкзаками, які оперативно доставлять з кафе і ресторанів улюблені страви.

Протягом першого місяця роботи послуги Raketa будуть повністю безкоштовними. Оплачується лише вартість страв, яка повністю відповідає цінам в меню закладу. При цьому сервіс не накладає обмежень по вартості замовлення — не важливо, в замовленні один хот-дог або десяток піц для великої компанії.

Щоб скористатися доставкою Raketa достатньо мати Android або iOS пристрій і встановити однойменний додаток. Протестувати послугу доставки можна зі знижкою 70 грн. Для цього в додатку потрібно активувати промокод RKTINLUTSK. Він діє на перше замовлення від 300 грн при оплаті картою.

У перший місяць послуги доставки здійснюватимуться в тестовому режимі, а список закладів-партнерів зростатиме. Крім того, найближчим часом в місті буде доступна послуга кур'єрської доставки продуктів з магазинів.
В умовах карантину всі кур'єри працюють в захисних масках і респіраторах, а також регулярно дезінфікують руки за допомогою антисептиків. Крім того, доступна опція безконтактної доставки — для цього достатньо в коментарі до замовлення зробити відповідну позначку, і кур'єр уточнить, де залишити замовлення, щоб мінімізувати контакт.

Про компанію

Raketa — український сервіс доставки з кафе, ресторанів і супермаркетів. Компанія доставила своє перше замовлення 5 березня 2018 року. На сьогоднішній день послугами Raketa можна скористатися в 26 містах України. У 2020 році сервіс має намір покрити 30 міст.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
123456 Показати IP 9 Вересня 2020 10:13
Співчуваю лучанам.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus