USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Сесію з приводу «смердючої» проблеми в Горохові зірвали

21 Травня 2018 11:37
Позачергову сесію Горохівської районної ради, яка мала відбутися 21 травня, зірвано.

Про це повідомляє «ВолиньUA».

Нагадаємо, сесію скликали через сморід у районі селища Марянівка та розташованих в окрузі сіл Горохівського району, який виник внаслідок бродіння відходів жому буряків, вивезеного на поля фільтрації Горохівським цукровим заводом.

«Керівництво Горохівської районної ради не забезпечило належної організації позачергової сесії районної ради, скликаної за скаргами мешканців району через сморід у селищі Мар’янівка та навколишніх селах, і не забезпечило кворуму», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що в результаті позачергову сесію зірвано. На позачергову сесію зареєструвалося лише 13 депутатів (для прийняття рішення потрібен 21 голос). Провладні фракції, які становлять більшість у районній раді (Аграрна партія, Радикальна партія Олега Ляшка та БПП “Солідарність”), більшість своїх депутатів на сесію не мобілізували, йдеться у повідомленні.

Голова районної ради Тарас Щерблюк, схоже, до такого розвитку події був готовий, бо відразу ж запропонував провести збори депутатів зі «смердючої» проблеми.

На зборах депутатів присутні керівники цукрового заводу, які погодилися доповідати та відповідати на запитання присутніх.

Нагадаємо, більше третини депутатів Горохівської районної ради зібрали підписи з вимогою скликати позачергову сесію районної ради через цілодобовий стійкий нестерпний запах у районі селища Марянівка та розташованих в окрузі сіл Горохівського району (Холонів, Цегів, Борочиче, Красів та інших), який виник протягом останніх місяців.

Згідно з повідомленням «ВолиньUA», спершу на депутатів – ініціаторів скликання позачергової сесії чинився грубий політичний тиск із вимогою відкликати свої підписи. Однак сесію таки було призначено на 21 травня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Земляк Показати IP 21 Травня 2018 12:24
Не зірвано, а свідомо не проведено ! І цілком свідомо переведено в статус зборів, бо тоді і, відповідно, зовсім інші юридичні наслідки. Мало того, що пахне корупцією, а ще й показали себе с&икунами. Через рік вибори і сьогоднішні депутати, не думаючи про майбутнє, самі себе закопали. Абсолютно нема за ким жаліти !
Горохів Показати IP 21 Травня 2018 12:31
Треба додати що не прийшла і частина депутатів що підписалася під зверненням про скликання позачергової сесії. Кинулись як пси на скандальну тему-розібралиися що дурня і не прийшли на сесію.
До Горохів до Горохів Показати IP 21 Травня 2018 19:52
Частина? Добра половина тих що підписалися не прийшли. Але найголовніше що після слів еколога що порушено кримінальну справу з даного питання, виникає запитання а для чого взагалі було збирати ці підписи? Що просити в органів, ще раз порушити справу? Дивно що підписи збирає депутат який є адвокатом. І це ще раз доводить, що це суто піар.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus