USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Сестра показала останнє фото загиблої в авіакатастрофі волинянки

21 Січня 2020 17:06
Сестра загиблої у авіакатастрофі біля Тегерану 25-річної бортпровідниці Юлії Сологуб показала останнє прижиттєве фото волинянки.

Про це двоюрідна сестра загиблої Liya Lisnichay повідомила на власній сторінці у соціальних мережах.

Так, світлину, на якій Юля Сологуб позує у формі бортпровідниці з блакитною хустиною на голові, остання надіслала родичам перед своїм останнім польотом.

«Це останнє фото моєї сестрички перед вильотом з Ірану. Вона так раділа життю, але в неї його відняли», - пише дівчина.
Натомість рідна тітка Юлії Елла Танова написала на власній сторінці:

«Як жити, як дихати без тебе,моя рідна?! Нема сил, нема бажання жити. Пробач, не змогли тебе вберегти».

«Нема ні сил, ні слів, ні надії це все пережити. Наш світ рухнув. Хочеться прокинутись від цього жахливого сну», - пише свекруха дівчини Олена Гордина.

Нагадаємо, уродженка Нововолинська Юлія Сологуб, яка працювала бортпровідник в МАУ, була серед членів екіпажу літака, який збили в Тегерані.

Також ранішеІнформаційне агентство Волинські Новини повідомляло про те, що мережі вразило фото чоловіка Юлії Валерія Гордини, який 8 січня прибув до аеропорту Бориспіль, аби зустріти дружину, однак, замість неї побачив портрет з чорною стрічкою з квітами та лампадками. Зі слів очевидців, чоловік декілька разів підходив до портрету дружини, хоча друзі і намагались відвести його.

Тіла українців, які загинули після збиття літака МАУ під Тегераном, 19 січня повернули з Ірану на Батьківщину. Літак приземлився в аеропорту «Бориспіль».

Прощання та поховання бортпровідниці рейсу PS752 відбулося сьогодні, 20 січня, у Києві. Поховали Юлію на Дарницькому цвинтарі - Харківське шосе 52, заїзд з вул. Тепловозної.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анатоль_ Бідзюра Показати IP 21 Січня 2020 18:58
Царство Небесне!
Ірина Показати IP 21 Січня 2020 20:36
Дуже сумне фото,як вроді відчувала щось.....Царство небесне тобі,дитино!!!
Віктор Показати IP 23 Січня 2020 13:32
Зазвичай бортпровідники усміхнені, а Юля дуже сумна. Непоправна втрата для рідних. Щирі співчуття їм і сили пережити це страшне горе. Хай спочиває з миром.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus