USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.97

«Шахрай. Через таких наші хлопці гинуть»: як волиняни відреагували на заяви ексчиновника Ярмольського

23 Травня 2022 13:54
Поки колишній заступник голови Волинської ОВА Андрій Ярмольський, якого підозрюють у шахрайстві, намагається себе відбілити, соцмережі вибухнули праведним гнівом на його слова про те, що він не винен і на його погрози прокурорам.

Нагадаємо, у квітні 2022 року стало відомо, що тоді ще заступник голови облдержадміністрації Андрій Ярмольський, а також його товариші Тарас Дембіцький та Едуард Греков можуть бути причетні до розкрадання гуманітарної допомоги й вантажів з російських і білоруських фур, які арештували на кордоні.

Одіозного чиновника звільнили, після чого один із посадовців військової адміністрації розповів, як Ярмольський за бюджетні гроші змушував купувати бронежилети у фірми, яка, з його слів, пов’язана з самим Ярмольським. Ці бронежилети виявилися бракованими – прострілювались кулями калібру 5.45.

Читати ще: Фірма від Ярмольського продала на Волинь сотні неякісних бронежилетів. СБУ почала слідство

Служба безпеки України у Волинській області розпочала розслідування з цього приводу за статтею «Диверсія, вчинена в умовах воєнного стану», санкція якої передбачає позбавлення волі на 15 років або довічно.

А 19 травня, стало відомо, що прокуратура офіційно повідомила Ярмольському про підозру. За даними слідства, Ярмольський ще й видавав липові документи, які дозволяли військовозобов'язаним чоловікам виїжджати у Польщу.

Ярмольський, своєю чергою, написав у Фейсбуці емоційний пост про те, що не винен і почав погрожувати прокурорам. Щоправда, крім емоцій, жодних заперечень на вказані факти так і не озвучив.

Очікувано, що користувачі соцмереж у коментарях вибухнули гнівом щодо цієї ситуації. Дехто дивувався, чому колишній чиновник досі не за гратами. Дехто – пропонував «одягти той бракований бронежилет і відправити на фронт». Дехто пропонував розібратися з експосадовцем за законами воєнного часу.

«Шахрай», «Чого з ним цяцькаються? Військовий стан – арештувати», «Одягнути в цей бронік – і на передову», – пишуть в соцмережах.
«От через таких наші хлопці життя віддають», – пишуть користувачі, наголошуючи на тому, що через постачання неякісної амуніції можуть загинути українські воїни.
Мар'яна ТАРАСЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
На пренгір ! Показати IP 23 Травня 2022 14:32
А ну скажіть із чийого такого благословіння ото нагле, цинічне, рожевощоке і злодійкувате створіння з'явилося всупеч установленого законодавством порядку спочатку в Івано-Франківській ОДА, а потім у Волинській ? Є ж імена у його "батьків хресних" і кришувальників ! Хтось же його штовхав у с&аку ! Обов'язок служителів Феміди усіх вивести на чисту воду !
Анонім Показати IP 23 Травня 2022 15:07
СОРОМ БАТЬКАМ ЗА ТАКОГО СИНА!!!!
123 до Анонім Показати IP 23 Травня 2022 15:20
Там батьки не кращі
123 до Анонім Показати IP 23 Травня 2022 15:21
Ярмольський старший - ще та гнида!!!
Петро до Анонім Показати IP 23 Травня 2022 19:01
Яблучко від яблуні..
Прокурор Показати IP 23 Травня 2022 16:23
Він чхав на всіх, всі "нові обличчя" у сьогоднішній українській владі, - його друзі.. І як завжди, - з великої хмари - дощу немає. От і все, згадає те моє слово....
Zahidnyak Показати IP 23 Травня 2022 17:15
Він шахрай, однозначно, але в даній ситуації - він і "стрілочник", на якого його шеф (шефи) повісять усі гріхи!
Іван Показати IP 23 Травня 2022 17:47
Нчого йому не зроблять тому що корупція в органах прокуратури поліції судах витягне його з тюрми
Ха -ха-ха Показати IP 23 Травня 2022 19:17
А де ви бачили щоб прокурори посадили колишнього прокурора. Але щось мені підсказує тут буде трішки інший фінал. От тільки якщо оголошено підозру то чому не обрано запобіжний захід у вигляді взяття під варту, оскільки стаття то передбачає довічне позбавлення волі. Є питання.
Махновець Показати IP 23 Травня 2022 21:40
4 фури, що конфісковані були як білоруські - номера давно перебиті. Беріть Дорошенка, власника сто в Княгининку за жопу. То на замовлення ярмольського зроблено
Юстас Показати IP 23 Травня 2022 22:10
Презу́мпція невинуватості — правовий принцип, за яким щодо особи, яка підозрюється у вчиненні злочину, припускається невинність до того часу, поки її вину не буде доведено у порядку, передбаченому законодавством, і встановлено вироком суду, який набрав законної сили.
Гога Показати IP 23 Травня 2022 22:55
Чмоня !!!!
Суддя Дреддд Показати IP 23 Травня 2022 23:01
Може вже э рішення суду по Ярмолі? Тоді перестаньте скиглити, садіть картоплю...
Андрій Показати IP 25 Травня 2022 07:34
Думаю що якщо ше не втік,то втече за кордон--на таможні такі самі злодії як Ярмольський

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus