USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Ексзаступника голови Волинської ОВА підозрюють у сприянні в незаконному переправленні за кордон військовозобов'язаних

19 Травня 2022 15:40
Колишнього заступника начальника Волинської обласної військової адміністрації підозрюють у сприянні в незаконному переправленні за кордон військовозобов'язаних.

Про це 19 травня повідомили у прокуратурі Волинської області. Як стало відомо Інформаційному агентству Волинські Новини з власних джерел, йдеться про скандально відомого Андрія Ярмольського, якого, крім того, підозрюють в махінаціях з гуманітарною допомогою.

Керівник Волинської обласної прокуратури Віктор Тимчук повідомив ексзаступнику начальника Волинської обласної військової адміністрації, керівнику Координаційного центру області на період дії воєнного стану про підозру у службовому підробленні та сприянні, з використанням службового становища, у незаконному переправленні осіб через державний кордон України (ч. 1 ст. 366, ч. 2 ст. 332 КК України).

Читати ще: Робота на кума Путіна і корупційні скандали: що відомо про родину звільненого заступника голови Волинської ОВА

За даними слідства, посадовець видавав завідомо неправдиві офіційні документи – листи із зазначеною у них недостовірною інформацією про мету виїзду військовозобов'язаних чоловіків у Республіку Польща нібито для доставки гуманітарного вантажу.

Таким чином він сприяв безперешкодному виїзду з території України осіб, виїзд яких у період дії правового режиму воєнного стану, відповідно до чинних нормативно-правових актів, обмежений.

Вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу. Триває досудове розслідування.

Нагадаємо, фірма, пов’язана із ексзаступником голови Волинської ОДА Андрієм Ярмольським, поставила на Волинь сотні неякісних бронежилетів. Служба безпеки України у Волинській області розпочала розслідування з цього приводу за статтею «Диверсія, вчинена в умовах воєнного стану», санкція якої передбачає позбавлення волі на 15 років або довічно.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
МІ 6 Показати IP 19 Травня 2022 17:12
А ну но підтягуйте під статтю всіх тих, хто перед призначенням ставив його у кадровий резерв, проводив конкурсний відбір, писав рекомендації, хто готував характеристики, хто лоббував призначення, хто робив спецперевірку, хто візував розпорядення і тих, хто дзвонив і підштовхував в с&аку отого бандикуватого, злодійкуватого і корумпованого недоросля ! Всі ті, якщо не служби, то окремі безвідповідальні і корумповані чинуші, які приклалися до того призначення мають бути також виведені на чисту воду і також отримати по заслугах !
Іван Показати IP 19 Травня 2022 17:30
Ти бачиш, яка скотиняка! Нагадив скрізь, як паршивий кіт. Нехай люди роблять висновки про "якість" волинської виконавчої влади. Суцільне лайно.
Василь Показати IP 19 Травня 2022 19:51
Не може бути,що він один такі діла провертав в облдержадміністрації!!Повинна прокуратура ще накопати!!
волинянин Показати IP 19 Травня 2022 20:58
Що робить в ОДА соратник Киви Анатолій Костик?
Волиняни Показати IP 19 Травня 2022 23:14
Як шо робить ? А заліг, прищулив вуха після того, як взяли за с&аку ту хабарницю, яку він кришував ! І чекає на воскресіння кандидата неука колаборанта і президента жомової ями ! Пане Погуляйко, чим довше він біля вас, тим більше ви себе замазуєте !
Анонім до Волиняни Показати IP 20 Травня 2022 05:46
В немає місця замазувати. Сидить кілька років, окопавшись в мішки з піском. З кабінету не виходить. ПАросто займає крісло, щоб "дєнь продєржаться и ночь простоять".
Ір Показати IP 20 Травня 2022 08:09
Це жах, ото кадри…Романюк з партії Медведчука…

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus