USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Шахраї ошукали волинянина при купівлі трактора на 50 тис.

10 Жовтня 2018 14:02
Мешканець села Новосілки, Володимир-Волинського району домовився про купівлю трактора, перерахував пристойну суму і ...залишився ні з чим.

Про випадок шахрайства повідомили у Володимир-Волинському відділі поліції, інформує Район. Володимир.Волинський.

8 жовтня чоловік 1984 року народження знайшов на OLX оголошення про продаж трактора. Почав перемовини з продавцем і домовився про купівлю сільськогосподарської техніки.

Кількома платежами чоловік перерахував в загальному більше 50 тисяч гривень. Після того зв'язок з продавцем обірвався. Телефон людини з якою домовлявся про купівлю трактора не відповідав.

Наразі поліція з'ясовує усі обаставини цього випадку.

Також прокуратура області повідомила, що за останніх дві доби в області вчинено 11 шахрайств, пов’язаних із купівлею-продажем товарів через мережу Інтернет та "дзвінками із банку".

Двоє волинян, спокусившись неймовірно низькою ціною за трактори, пропозиції про продаж яких були виставлені на сайті ОLX, перерахували зловмисникам за неіснуючий товар 28 та 52 тис. грн.

На трішки менші суми розжилися шахраї, які виставляли оголошення про здачу квартири й вимагали передоплату на банківську картку (2500 грн.) або "продавали" дизельний генератор (5500 грн.), диван (4200 грн.), посудомийну машину (1000 грн.), автозапчастини (5500 грн.) чи столик зі стільцями (12 276 грн.).

Ще двоє волинян, до яких потелефонували шахраї, котрі назвалися представниками банків, повідомивши їм свої персональні дані та реквізити банківських карток, позбулися 17 тис грн. та 9 тис. грн.

Нагадаємо, днями у Володимирі-Волинському жінка посперечалась з подругою, що по телевізійному кабелю спуститься з 5-го поверху будинку. Проте телевізійний кабель не витримав, жінка впала і з травмами потрапила у Володимир-Волинське ТМО.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Просто Показати IP 10 Жовтня 2018 14:35
Без ло*а і жизнь плоха.
Сергій Показати IP 11 Жовтня 2018 11:57
Я вже раз 10 на олх писав скаргу на оголошення про шахрайство а вони знову вискакують

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus