USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Шахраї, торгуючи двигунами через ОLХ, видурили у людей 470 тисяч

4 Жовтня 2017 13:58
У період з 2016 до 2017 роки чотири представника організованої злочинної групи шахрайським шляхом заволоділи 470 тис. грн, використовуючи для цього сайт оголошень "ОLХ", інформує прес-служба прокуратури Львівської області.

Правоохоронці встановили, що на сайті "ОLХ" шахраї нібито торгували двигунами для різних автомобілів. Проте після отримання 50% завдатку зловмисники нічого не надсилали покупцям, гроші привласнювали та використовували на власні потреби.

Зазначається, що махінаторам вже обрали запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою, а на їхнє майно накладено арешти на загальну суму майже 2 млн грн.

Обвинувальний акт по цьому кримінальному провадженні скерований до суду.

Членам організованої групи загрожує позбавлення волі на строк до 12 років з конфіскацією майна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus