USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Шахраї зняли з рахунків волинянки понад 60 тисяч гривень

2 Липня 2021 09:28
Шахраї обманом зняли з банківських карток волинянки понад 60 тисяч гривень. Працівники банку та поліції не змогли їй нічим допомогти, мовляв сама в усьому винна.

Про це жінка повідомила Інформаційному агентству Волинські новини.

Потерпіла працює вчителькою і на картках були всі її заощадження: зоробітна плата, відпускні і кошти кредитки.

У неділю, 27 червня, близько 11:00 год жінці зателефонували з так званого кол-центру і повідомили, що заблокували її картки. Потім з’єднали з оператором, який назвав останні чотири цифри банківської картки, які вона особисто підтвердила. А далі з двох її карток почали зникати гроші.

Після того, як волинянка зв’язалася із справжнім оператором банку, він підтвердив списання коштів. Разом з тим повідомив, що для того, щоб заблокувати рахунки, потрібно особисто написати заяву в банку. Оскільки попереду було 2 вихідних, їй порадили прийти в вівторок і звернутись в поліцію.

За словами жінки, правоохоронці прийняли її заяву, але не з'ясували, звідки до неї телефонували шахраї. Пізніше, щоправда, номер телефону, з якого до неї телефонували, став недійсним.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus