USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

«Шахтар» в екстратаймі вирвав нічию в «Монако» та вийшов у груповий етап Ліги чемпіонів

26 Серпня 2021 07:40
Донецький «Шахтар» зіграв внічию з «Монако» на власному полі (2:2) та за підсумками двох матчів вийшов до групового етапу Ліги чемпіонів. У першій грі «гірники» перемогли монегасків з рахунком 0:1.

Початок першого тайму пройшов під диктування «Монако», адже «гірники» занадто притискалися до своїх воріт, навіть не думаючи про якісь контратакувальні дії. На 18 хвилині така гра монегасків принесла їм результат: під час чергової атаки Фоланд потужно пробив з гострого кута, Пятов відбив на набігаючого другим темпом Бен-Єддера, і форвард відкрив рахунок – 0:1.

Після пропущеного гола «Шахтар» не зробив висновків та на 39 хвилині пропустив вдруге: Бен-Єддер замкнув простріл Кайо на дальній стійці, оформивши дубль 0:2. Відзначимо, що за хвилину до взяття воріт Бадьяшиль влучив у стійку після подачі Головіна зі штрафного.

У додатковий до першого тайму час Бен-Єддер міг робити хет-трик: після помилки Вітао форвард вийшов віч-на-віч з Пятовим, але, перекидаючи воротаря, не влучив у ворота.

У другому таймі «Шахтар» покращив свою гру – «гірники» активніше заграли попереду, але все одно дозволяли монегаскам створювати моменти біля своїх воріт. Проте на 74 хвилині забив саме «Шахтар»: Марлос, який вийшов на заміну, забив після пасу Алана Патріка та зрівняв рахунок за підсумками двох зустрічей.

«Гірники» ледь не пропустили в додатковий час, але все ж зуміли зберегти рахунок, який переводив гру в екстратайми. Єдиний гол в екстратаймах залетів у ворота «Монако» на 114 хвилині – м‘яч у свої ворота після прострілу Мудрика зрізав Агілар.

Фінальний рахунок зустрічі – 2:2. Але саме за підсумками двох матчів до групового етапу Ліги чемпіонів пробився «Шахтар».

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Уболівальник ФК "Шах Показати IP 26 Серпня 2021 08:37
Супервалідольний матч. Абсолютно для ФК "Шахтар" - провальний перший тайм і на жилах витягнутий другий. Плюс неймовірна частка везіння. І нарешті ФК "Шахтар" в груповому етапі Ліги Чемпіонів. Щодо гри, то вона ще раз показала, який слабкий захист у ФК "Шахтар". Треба сказати, що головний тренер ФК "Шахтар" Роберто Де Дзербі знову зробив помилку, поставивши лівим захисником гравця Матвієнко. Ну не його це місце. Його там обігравали хто і як хотів. Не випадково він був замінений після перерви на Ісмаїлі. І як відразу заграв лівий фланг??? Я так і не зрозумів знову появу на полі в якості опорника Маркоса Антоніо. Гравець на зріст метр з кепкою, він на полі програв всю силову боротьбу, відлітаючи від потужних гравців ФК "Монако", як м'ячик. А наш Степаненко сидів на лаві запасних. Погано увійшли в гру гравці ФК "Шахтар": Тете і Соломон. Останній знову весь час намагався забити сам, і безрезультативно. А як же прекрасно увійшов у гру бразилець-українець Марлос. Саме його не вистачає на всю гру, і його майстерності "не проп'єш", забив французам майстерний гол. Думаю, він дав відповідь тим, хто його вже списав. Він потрібен команді. Показав, що є потенціал у нього і Фернандо. Що до нашого українця Мудрика, то він на жаль запоров майже все, що можна було, після його втрат ФК "Монако" починав багато небезпечних атак на ворота П'ятова. Але забитий після його проходу гол в свої ворота гравцем ФК "Монако" сьогодні йому все списав. Висновок у цих двох поєдинках з ФК "Монако": вихід до групового етапу Ліги Чемпіонів вже виправдав для ФК "Шахтар" запрошення Роберто Де Дзербі на посаду головного тренера команди. Але роботи у нього з бразильцями дуже багато. П'ятов, просидівши майже рік на лаві запасних, отримавши конкурента в особі Трубіна, видав вчора відмінний матч. І має шанси довести, що він, незважаючи на вік, ще чимало користі може принести команді. І на завершення: респект уболівальникам міста Харків, де відбувався матч, які так чудово підтримували нашу українсько-донецьку команду. А ФК "Шахтар" ще раз вітаю з такою перемогою у двоматчевому протистоянні з ФК "Монако" - дуже сильною командою європейського рівня. Вона сьогодні виглядала не гірше, а часом і краще за ФК "Шахтар".
Автор до Уболівальник ФК "Шах Показати IP 26 Серпня 2021 14:04
Дякую вам за такий крутий аналіз гри!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus