USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Шахтар» вирвав нічию в «Бенфіки» та вийшов до 1/8 Ліги Європи

27 Лютого 2020 23:58
Донецький «Шахтар» у суперматчі зумів звести до рівного рахунку матч у Португалії проти «Бенфіки» (3:3) та вийти до 1/8 Ліги Європи.

Матч відбувся 27 лютого у Португалії.

Так, у першому матчі донецький «Шахтар» здолав португальців мінімально 2:1, відтак сьогодні донеччанам, аби пройти далі, достатньо було нічиєї.

На стартових хвилинах господарі поля більше володіли м’ячем. Перший небезпечний момент «Бенфіка» створила після подачі кутового – удар заблокував Ісмаілі. Вже через трохи м’яч в дальній кут воріт Пятова ледь не закрутив Піцці. А на 9 хвилині той же Піцці відкрив рахунок у матчі, поціливши у кут – 1:0. Чомусь ніхто з захисників не зустрічав капітана «Бенфіки» у цьому моменті.

«Шахтар» не став відкладати у довгу шухляду гольову відповідь і зрівняв рахунок на 12 хвилині: Маркос Антоніо віддав шедевральну діагональ на Додо, захисник прострілив на Мораєса, але м’яч у свої ворота забив Діаш – 1:1.

На 19 хвилині донеччани могли виходити вперед, але Ісмаілі з гострого кута поцілив у стійку. Відзначимо, що після цього господарі поля більше володіла м’ячем і на 36 хвилині ця перевага вилилася у забитий гол: Діаш замкнув головю подачу партнера з кутового – 2:1.

Відтак, на перерву команди пішли за переможного для «Бенфіки» рахунку.

Після перерви на 47 хвилині «Бенфіка», скориставшись помилкою донецької команди, забила третій гол. Матвієнко невдало віддав на П’ятова, м’яч перехватили та відпасували на Рафу Сільву, який поцілив у дев’ятку – 3:2.

Але і тут «Шахтар» зумів відквитати один гол: на 49 хвилині Степаненко головою замкнув подачу Тайсона з кутового – 3:2.

Після цього команди обмінювалися небезпечними моментами, але забити ніхто не міг. Проте на 71 хвилині «Шахтар» таки забив. «Гірники» вибігли в класну контратаку, під час якої Імаілі прострілив, м'яч відскочив до Алана Патріка, і той зльоту з відскоком поцілив у ворота – 3:3.

Відтак, «Шахтар» зумів відстояти нічию та пройшов до 1/8 Ліги Європи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Пенсіонер Прокопчук Показати IP 28 Лютого 2020 07:45
Як завжди, опоненти скористались помилкою донецької команди, Матвієнко невдало віддав пас на П’ятова, м’яч перехватили гравці "Бенфіки" та відпасували на Рафу Сільву, який поцілив у дев’ятку – 3:2. Але молодці шахтарські бразильці зуміли вирвати нічию, в результаті 3:3. Вітаю "Шахтар" Донецьк з виходом у 1/8 розіграшу Кубка Європи.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus