USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.50 39.85
  • PLN 9.70 9.86

«Шахтар» розгромно поступився «Інтеру», не зумівши вийти у фінал Ліги Європи

17 Серпня 2020 23:54
Донецький «Шахтар» без шансів поступився італійському «Інтеру» у півфіналі Ліги Європи: італійці п’ять разів розписалися у воротах «гірників», натомість донеччани не відповіли нічим. Відтак, у фінал попрямували італійці, які зустрінуться з іспанською «Севільєю».

У чвертьфіналі «Шахтар» розгромив швейцарський «Базель». Натомість сьогодні у півфіналі донеччани мали зустрітися зі значно складнішим суперником – італійським «Інтером».

На старті матчу жодна з команд не форсувала подій, щоправда, «Інтер» більше володів м‘ячем, а коли італійці втрачали його, то одразу вмикали високий пресинг. У «Шахтаря» поки виникали проблеми з виходом в атаку.

Після 10 хвилини «гірники» трішки налаштували взаєморозуміння та взяли м‘яч під контроль, однак міланці зустрічали українців у п‘ять захисників.

А на 19 хвилині «Інтер» використав свій перший момент у матчі – П’ятов вибив м‘яч прямісінько на Бареллу, той протягнув м‘яч та подав до штрафної на Лаутаро Мартінеса, який, випередивши захисника, головою розстріляв ворота «Шахтаря» – 1:0.

Після пропущеного голу донеччани активізувалися, але «Інтер» ще більше зосередився на захисті власних воріт.

На 30 хвилині першу небезпеку створили «гірники» – Матвієнко перевів на Додо, а той, отримавши м‘яч, прострілив на Мораеса, проте його удар заблокували захисники.

Атаки «Шахтаря» дещо стихли, натомість Барелла небезпечно пробив по воротах П’ятова на 34 хвилині. Але кіпер перевів м‘яч на кутовий.

«Шахтарю» було дуже важко створити небезпеку, однак на 43 хвилині після довгого контролю поблизу карного майданчика Маркос Антоніо таки пробив, але м‘яч полетів вище.

Тож на перерву команди пішли за мінімальної переваги «Інтера».

Після перерви на 48 хвилині Мартінес видряпав м‘яч та ледь не перекинув П’ятова, який парирував цей удар. Через три хвилини по воротах донеччан бив Лукаку – повз ворота.

Відзначимо, що між цими моментами здалеку в «Шахтаря» бив Тайсон, але цей удар важко назвати небезпечним.

На 62 хвилині Мораес міг зрівнювати рахунок, але, замикаючи навіс партнера головою, поцілив прямісінько у Хандановича – це був чи не перший удар «Шахтаря» у площину воріт. А через дві хвилини спрацювало правило «не забиваєш ти – забивають тобі»: Д‘Амброзіо, випередивши захисників донеччан, замкнув навіс партнера з кутового та подвоїв перевагу своєї команди – 2:0.

Тож тепер здобути позитивний результат для «Шахтаря» було практично нереально. На 72 хвилині Лукаку міг робити рахунок розгромним, але П’ятов взяв його удар з-за меж штрафної.

А на 74 хвилині «Інтер» таки забив третій гол – Лаутаро Мартінес скористався помилкою в обороні донеччан та класним ударом поцілив прямісінько у кут – 3:0. Після цього «гірники» зовсім посипалися, і Лукаку забив четвертий гол «Інтера», отримавши розрізний пас від партнера.

На 83 хвилині Лукаку оформив дубль, випередивши Хочолаву та зробивши рахунок 5:0.

В підсумку, «Інтер» каменя на камені не залишив від «Шахтаря» та зустрінеться у фіналі з «Севільєю».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Остап Вакарчук Показати IP 18 Серпня 2020 11:01
Уболівальники дуже надіялись і вірили, що ФК "Шахтар" зможе подолати ФК "Інтер" та вийти у фінал Кубку Європи. Але цього не трапилось. Тепер залишається поплакати гравцям та тренерському штабу ФК "Шахтар", кінець кінців добути оренду на НСК "Олімпійський" у Київі та заспокоїтися. Попереду ще також важливий матч з ФК "Динамо" за Суперкубок України, а потім з 21-23 липня 2020 року розпочинається новий 2020/21 сезон у Прем"єр Лізі. Уболівальники ФК "Шахтар" бажають команді успіхів та нових перемог.
марадона Показати IP 18 Серпня 2020 11:52
добре,що я поставив на тотал більше 2,5...Переживав...Думав не зайде...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus