USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.85 9.95

«Шахтар» завершив виступ у Лізі чемпіонів нічиєю з «Шерифом»

7 Грудня 2021 23:41
В останньому матчі групового етапу Ліги чемпіонів донецький «Шахтар» не зумів здобути першу перемогу, зігравши внічию з молдовським «Шерифом» – 1:1.

Турнірна інтрига у цьому матчі була відсутня, адже після попереднього туру було відомо, що «Шериф», посівши третє місце, продовжить виступи у Лізі Європи, а «Шахтар» не пробився в єврокубкову весну. Однак «гірники» все ж хотіли довести, що вони сильніші за молдовську команду, взявши реванш за поразку на виїзді.

У стартові хвилини «Шахтар» володів як ігровою, так і територіальною перевагою. Перший небезпечний момент створив Соломон, який обвідним ударом намагався поцілити у верхній кут воріт «Шерифа», але м‘яч пролетів вище. Невдовзі Марлос після класної комбінації перекинув воротаря молдован, однак йому на допомогу прийшов захисник, винісши м‘яч. Також пробивали по воротах Бондаренко та Додо, але жоден з них у рамку не влучив.

В середині тайму Соломон був ще ближчим до голу: вінгер донеччан мав подібний момент, але цього разу влучив у хрестовину. Наприкінці першої половини зустрічі моменти з‘явилися і в «Шерифа», зокрема непогану контратаку ударом завершував Крістіану – над поперечиною.

Але на 42 хвилині кількість моментів «Шахтаря» перетворилися в якість: Кривцов закинув на Фернандо, який розвернувся та проткнув м‘яч у ворота – 1:0. Невдовзі подвоїти рахунок міг Додо, але захисник пробив у поперечину.

У другому таймі гості здебільшого пробивали здалеку. Спочатку Бруно протягнув м‘яч та без особливого супротиву захисників невлучно пробив з-за меж карного майданчика, а з ударом Тіля впорався Пятов.

«Шахтар» відповів моментами Мудрика, який бив після проходу, та Тете – бразилець не влучив з вигідної позиції після класного пасу Марлоса. Донеччани мали ще низку моментів, але не реалізували їх.

А наприкінці доданого часу «Шериф» зумів зрівняти рахунок – з другої спроби Ніколов пробив поцілив у ворота, встановивши остаточний рахунок зустрічі – 1:1.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Олег Показати IP 8 Грудня 2021 09:20
Всі гроші, які Рінат віджав у населення за рахунок підвищення тарифів, були потрачені на безтолкових бразильців і тупого тренера

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus