USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

«Ліон» – «Шахтар»: всю гру перемагали, а закінчили нічиєю

2 Жовтня 2018 23:54
Перемагаючи по ходу поєдинку з рахунком 2:0, донецький «Шахтар» за три хвилини втратив перевагу, зігравши внічию з французьким «Ліоном» в другому матчі групового етапу Ліги чемпіонів – 2:2.

Матч відбувся 2 жовтня на стадіоні «Парк Олімпік Ліонне» у Франції.

Вже на 11 хвилині П’ятов змушений був рятувати «Шахтар» від удару Дембеле – для цього Андрій змушений був навіть вийти за межі власної штрафної. Тайсон відповів дальнім ударом, однак «кулястий» полетів прямо в руки голкіпера французів Лопеша. На 18 хвилині хавбек донеччан Майкон міг відкривати рахунок у матчі, але кут для удару був занадто гострим.

«Шахтар» продовжував створювати моменти – Марлос фінтом Зідана накрутив на фланзі захисника та розігнав небезпечну атаку, під час якої Мораеш отримав м’яч та пробив під поперчину, однак воротар, викинувши руку, парирував цей удар. На 30 хвилині мав момент Марлос – знову Лопеш на місці.

Лише за кілька хвилин до першого тайму «Ліон» спромігся на відповідь – Фекір пробивав головою, однак поцілити у ствір воріт йому не вдалося.

А на 44 хвилині після прострілу Ісмаілі Мораеш розстріляв ворота французів, відкривши рахунок у матчі – 0:1. Тож, перша половина зустрічі завершилася з мінімальною перевагою української команди.

Другий тайм активніше розпочали господарі – і це не дивно, адже їм потрібно було відігруватися. Французи більше контролювали м’яч, втім особливих дивідендів це їм не приносило. Хоча французи і забили, але боковий арбітр, «засвітивши» прапорець, відмінив взяття воріт. Не дивлячись на активніший початок тайму від «Ліона», Мораеш на 55 хвилині більярдним ударом з гострого кута подвоїв перевагу «Шахтаря», оформивши дубль - 0:2.

Дембеле міг відігрувати один м’яч, втім П’ятов врятував донеччан у цьому моменті, зафіксувавши «кулястого». За мить дальнього удару завдавав Менді – П’ятов знову на місці. А на 70 хвилині Дембеле скоротив відставання «Ліона», забивши головою після навісу – 1:2. Вже за три хвилини «Ліон» взагалі зрівняв рахунок: Фекір скористався «пожежею» в штрафному «гірників» та прострілив на Дюбуа, який розстріляв ворота П’ятова – 2:2.

На 77 хвилині доннечани знову могли виходити вперед, однак удару Ісмаілі забракло влучності. За мить Дембеле відповів моментом на момент: вийшовши сам-на-сам, нападник поцілив у П’ятова. На останній хвилині основного часу Кайоде, який вийшов на заміну, міг вирвати перемогу для «Шахтаря», однак поцілив у поперечину воріт французів.

Отож, другий поєдинок поспіль у груповому етапі Ліги чемпіонів «Шахтар» зіграв в результативну нічию 2:2.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus