USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Шахтарі готуються до всеукраїнського протесту

16 Жовтня 2019 11:49
У Луганській та Волинській областях протестують гірники з вимогою виплатити зарплату, а у Львівській області активісти майже 50 діб блокують вагони з вугіллям.

На деяких підприємствах заробітна плата не виплачується протягом чотирьох місяців, стверджує голова Незалежної профспілки гірників України Михайло Волинець, передає Кореспондент.

«Незалежна профспілка гірників України прийняла рішення про підготовку до спільної всеукраїнської протестної акції шахтарів... Нова виконавча влада так само, як і колишня, демонструє свою нездатність і нерозуміння того, що на деяких підприємствах заробітна плата не виплачується протягом чотирьох місяців», – написав Волинець.

Нагадаємо, 11 жовтня в Сєвєродонецьку гірники із трьох шахт влаштували пікет біля будівлі Луганської обласної військово-цивільної адміністрації. Акція протесту була пов’язана із заборгованістю по зарплаті.

За даними Михайла Волинця, держава заборгувала шахтарям ДП Первомайськвугілля 135 млн гривень, а працівникам ДП Лисичанськвугілля – 120 млн гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus