USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Волинські шахти продадуть у приватні руки

7 Вересня 2013 13:30
Шахти «Волиньвугілля» увійшли до переліку шахт, які підлягають підготовці до приватизації з метою їх подальшого продажу.

Фонд держмайна вніс 45 шахт в перелік, які підлягають підготовці до приватизації в 2013 році з метою їх подальшого продажу. Регіональним відділенням фонду в Донецькій, Луганській, Львівській та Волинській областях доручено надати для узагальнення пропозиції щодо термінів завершення підготовки до продажу цих шахт (об'єкти груп В, Г) в управління планування та пільгового продажу не пізніше 9 вересня 2013. Про це йдеться у відповідному переліку ФДМ, пише «Економічна правда» з посиланням на Інтерфакс-Україна.

У список увійшли ПАТ «Лисичанськвугілля» (4 шахти ) і шахти входять у ДП «Макіїввугілля», ДП «Орджонікідзевугілля» , ДП «Луганськвугілля», ДП «Первомайськвугілля», ДП «Донбасантрацит», ДП «Львіввугілля», ДП «Волиньвугілля».
У той же час ФДМ виключив з відповідного переліку розташовані в Донецькій області шахти «Родинська» (ДП «Красноармійськвугілля») і «Моспінська» (ДП «ДВЕК»).
Як повідомлялося, вуглевидобувні підприємства України в січні - серпні 2013 року, за оперативними даними, знизили видобуток рядового вугілля на 3,9 % (на 2,22 мільйона тонн) порівняно з аналогічним періодом 2012 року - до 54,616 мільйона тонн.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Сергій Осійчук Показати IP 8 Вересня 2013 21:25
правильне рішення. смисл покривати з бюджету 15 млрд. грн. збитків вугільної галузі. нехай приватний бізнес думає як заробити гроші.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus