USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

«Шашлик зліва, шашлик справа і по центру», - Іван Смоленг про ситуацію у парку

14 Березня 2013 14:45
У Центральному парк культури і відпочинку імені Лесі Українки торгують та вигулюють собак у недозволених для того місцях.

Так, начальник інспекції захисту прав споживачів у Волинській області Іван Смоленг незадовлений фактом несанкціонованої торгівлі та вигулу собак у Центральному парку культури і відпочинку імені Лесі Українки.

Про це він розповів під час відеочату на «Волинських новинах».

«Шашлики, які зліва, справа і ледь не по центру доріжок… Мені дуже не подобається ситуація, коли у парках всюди продаються ці шашлики. Над ними літають мухи, а поряд - нецензурщина, молодь, яка не контролює себе, коли вип’є пива або горілки. І взагалі я категорично проти продажу алкоголю у нашому центральному парку», - коментує ситуацію Смоленг.

За словами посадовця, було дуже багато звернень з приводу цієї проблеми. У деяких випадках вдалося змінити ситуацію. Зокрема, коли покращили благоустрій центральної частини алеї у парку, це частково подіяло на власників собак. Вони перейшли трішки ближче до зоопарку. Туди, де більше кущів, доріжок.

«Не можна, щоб собака гуляв по центральній алеї, де гуляють діти з батьками. Ніхто не забороняє тримати біля себе свого чотириногого друга, але ж треба трохи рахуватися і з оточуючими громадянами, - підсумував Іван Смоленг.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
з Луцька Показати IP 14 Березня 2013 15:08
В парку собаки - це бридко. А ще гірше, коли собак розміром з бугая вранці виводять в двори будинків, скверики, де в пісочницях граються діти, а в цих пісочницях - собачі екскременти. Сніг тане і в дворах видно ці всі "прикраси". А що ж робить Діана, якій міські начальники так швидко запропонували крісло? От би її примусити ці випорожнення збирати руками... Нехай підїде до будинків по вул. С. Ковалевської, №23, 25, 25-А - ми їй представим таку насолоду.
Лахматий Будун до з Луцька Показати IP 14 Березня 2013 15:48
повністю згідна з коментарем. У нас в дворі прямісінько центр міста ( вул.Суворова 15 ) ступити ніде. чому всім байдуже? чому наші діти постійно натикаються на "міни" собак моїх же сусідів? некультурщина і пофігізм - от наші риси. Зате які круті блін, собачатники х...
Ласковая Показати IP 14 Березня 2013 15:31
Я теж від цього в шоці. Чому в дворі можна щоб ваші собацюри всюду гадили, а вдома ви їм лапи вимиваєте у ванній, щоб не топтали по кімнатах. Як на мене, то за порогом дому ми маємо теж підтримувати чистоту і порядок. Наше місто, наша країна - це наш великий спільний дім.
* Показати IP 14 Березня 2013 16:10
шановний коментатор ще б за собою так доглядав, як за лайном чужих собак.
лучанин Показати IP 14 Березня 2013 16:12
мені подобається позиція Івана Смоленга. Одного не розумію. Вчора був комент про підприємця шахрая, що втік у м. Рівне. Хіба цим має займатися лише Інспекція у справах захисту прав спживачів? Сьогодні шашлики в парку й собаки серуни... Де прокуратура, СЕС, міліція, податкова, та інші...
!!! до лучанин Показати IP 14 Березня 2013 17:26
ВОНИ Є,АЛЕ ЇМ НАЧХАТИ...ВОНИ НЕ ЗВИКЛИ ВИКОНУВАТИ СВОЇ ПРЯМІ ОБОВЯЗКИ...
Лучанин Показати IP 14 Березня 2013 16:42
Підтримую цього начальника.Заборонити цим підприємцям продавати шашлики, горілку, пиво.На споювання молодого покоління зароблять гроші.У якій нормальній країні таке твориться. Вже страшно вийти погуляти з дітьми, бо бродить повно пяних малолеток з пивом.Хто зна, що в них на умі,вони ж зараз взагалі неконтрольовані, а ще вмазані чи обкурені.Уже наркоманів у Луцьку повно.Забороніть,будь ласка,просять матері маленьких діток.Ми хочемо парку відпочивати, а не пити.А ще скільки ці люди сміття викидають кругом,ніхто ж після себе не прибирає.
Хвєдя Показати IP 14 Березня 2013 16:48
А всяка міліція куди дивиться? За що отримують від народу "жалованіє"?
вп Показати IP 14 Березня 2013 17:11
Щось Смоленг в новинах зачастив. КУДИСЬ ПІАРИТЬСЯ???
злий пес Показати IP 14 Березня 2013 17:29
Оті, бля, собачі начальники! Нахер вони потрібні, що від того покращилось? Від того, що робить голова місті, слухаючи своїх суфлерів (особливо Кравчука), вже не смішно, а сумно. Підтримую Смоленга і усіх дописувачів. А спиртне в парку? Це ж парк культури, а не пиятики і бляцтва. Зайдеш влітку вранці, а на всіх лавках презервативи розвішені. Ганьба!
Лахматий Будун Показати IP 14 Березня 2013 20:00
заборона продажу спиртного у парку не дає гарантії, що народ перестане бродити з пивом, рево чи лонгером, бо його можна придбати чи не на кожному кроці у центрі. просто це має контролювати служба, яка займається порядком на вулиці. А то блін нарікі траву курять у нас в дворі за столиком, а ППСники за сусіднім - в дурака розкидають. Чому в Чернівцях на вокзалі за бутилку пива в руках - штраф 180 грн, а у нас - "впорядкєвєщєй"? от і дивимось на спите, скурене, збезчесчене майбутнє, а нам ще й жити в ньому.
Anonymous Показати IP 15 Березня 2013 01:12
всё просто ... ППСники с калашами надзерают как гопники и нарики убирают собаче гавно ... а потом нарики и гопники накуривают и накалывают этих собак ... у собак остановка сердца ... нет собак нет проблем .... ППСники довольны премией нарики и гопники тихо курят в сторонке ....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus