USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Шацькі озера популяризуватимуть американці

9 Серпня 2012 15:00
Шацькими озерами хочуть зробити конкуренцію озеру Балатон, що в Угорщині. Цим займеться Міжнародна інвестиційна група Ай.Ай.Джі.(I.I.G.)

Про це повідомляють у прес-службі Волинської ОДА.

Сьогодні заступник голови обласної державної адміністрації Едуард Стоєв зустрівся з президентом Міжнародної інвестиційної групи Ай.Ай.Джі. (I.I.G.) з США Ендрю Череном та директором Міжнародної інвестиційної групи Ай.Ай.Джі. (I.I.G.) Іриною Гладиш. Гості завітали на Волинь для ознайомлення з економічним потенціалом області та пріоритетними напрямками залучення іноземних інвестицій.

Ірина Гладиш повідомила, що Міжнародна інвестиційна група Ай.Ай.Джі. збирає цікаві інвестиційні пропозиції зі всіх регіонів України, щоб в подальшому презентувати їх інвесторам для майбутніх капіталовкладень.

«Найбільшою проблемою, яка виникає в інвесторів, коли мова заходить про Україну, є відсутність інформації про країну», ‒ розповіла вона.

Гладиш зазначила, що на Волині є багато місць, які потребують іноземного капіталу. Вона висловила жаль щодо того, що світ мало знає про існування області, зокрема, Шацьких озер. Посадовець переконана, що там необхідно розвивати туризм.

«Чим більше буде на озерах туристів, тим краще розвиватиметься місцева та державна економіка. Треба, щоб іноземні туристи знали про Шацькі озера. Ми пропонуємо зробити конкуренцію озеру Балатон, яке знаходиться в Угорщині, тому що Шацькі озера кращі за це озеро. І німці, і поляки їдуть на Балатон. Треба зробити так, щоб вони поїхали на Волинь і витрачали свої кошти тут», ‒ додала вона.

Довідково:

Міжнародна інвестиційна група Ай.Ай.Джі. (I.I.G.) створена в 1991 році в США та протягом 19 років успішно проводить свою діяльність: співпрацює з українськими, американськими та європейськими партнерами. Свою діяльність компанія націлює на те, щоб допомогти іноземному бізнесу знайти відповідні можливості в Україні та українському бізнесу – партнерів за кордоном.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Упс Показати IP 9 Серпня 2012 16:09
А Світязь витримає?
Рома до Упс Показати IP 9 Серпня 2012 16:38
Ну наших бидлуватих полішуків озеро поки якось витримує. А вони кожного року заси*ають Світязь покруче німців і поляків разом узятих.
дідо Показати IP 9 Серпня 2012 18:21
Савєтські єврейські імігранти вирішили накосити бабла на спекуляції.
klm Показати IP 9 Серпня 2012 22:59
Якщо беларуси не спустять.....
VSC. Показати IP 10 Серпня 2012 12:26
Озеро Балатон по сравнению с озером Свитязь - это просто широкий Стырь. А, по инфраструктуре, Свитязь больше похож на беседку возле мелиоративного канала, вроде как и вода есть и туалет на улице есть, а сервиса нет.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus