USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Ще одного військового медика волинської бригади нагородили орденом

21 Липня 2022 08:25
Військових медиків Олексія Кушнєра та Тараса Самчука згідно з Указом Президента нагородили орденом «За мужність» ІІІ ступеня. Військові волинської бригади зараз виконують бойові завдання.

З Олексієм Суспільному вдалося зв’язатися телефоном. «Це відзнака за те, що я роблю свою роботу добре. Я медик, вчився весь цей період до повномасштабного вторгнення, тому, був готовий», – каже він.

Читати ще: Військового медика з Луцька нагородили орденом «За мужність»

Зараз у підрозділі з Олексієм служить і Тарас Самчук. Разом із водієм Вадимом вони вже врятували не одне життя. За п’ять місяців, медичний екіпаж, каже Олексій, вивіз із поля бою більше 200 поранених.

«Це війна артилерії, авіації, постійно прилітає. Єдине, що максимально змінилося у надання долікарської допомоги, це робити все дуже швидко, бо прилетіти може в будь-яку секунду. Потрібно витратити мінімум часу для того, щоб стабілізувати пораненого і доставити до місця надання кваліфікованої меддопомоги», – говорить військовий медик.

Окрім військових медиків Олексія Кушнєра та Тараса Самчука, Указом Президента від 19 липня також було нагороджено орденом солдата з Любешівщини Камінь-Каширського району Олександра Пасевича.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
я Показати IP 21 Липня 2022 08:43
Хай Бог оберігає наших захисників і допомагає в нелегкій праці медикам

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus