USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Військового медика з Луцька нагородили орденом «За мужність»

20 Липня 2022 09:53
Військового медика із Луцька Олексія Кушнєра, який служить у 14 ОМБр імені князя Романа Великого, представили до нагородження орденом «За мужність» ІІІ ступеня.

Відповідний Указ опублікували на сайті глави держави 19 липня.

«За особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі постановляю нагородити орденом «За мужність» ІІІ ступеня солдата Олексія Кушнєра», – йдеться в Указі Президента України № 517/2022 «Про відзначення державними нагородами України».

Читати ще: «Ми всі помремо, і не найгірша смерть – померти на війні», – військовий медик із Луцька. Інтерв’ю

Додамо, Олексій Кушнєр – учасник Революції Гідності та бойових дій на сході України у складі добровольчого батальйону «Азов». Від початку повномасштабного вторгнення Росії мобілізувався до ЗСУ. Рятує життя побратимів та веде активну інформаційну боротьбу з ворогом у соцмережах. Його «помітила» навіть російська пропагандистка Ольга Скабєєва, котра розбирала дописи волинянина у себе на програмі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Андрій Показати IP 20 Липня 2022 11:29
Вітання!!! кожен хто ризикує своїм життям має отримати нагороду і щоб не вийшло як в анекдоті про їжака та крису (ми одинакові але мене (їжака) всі люблять бо в мене маркетинг кращий!!! )

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus