USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Щоб не зливали пального: на комунальну техніку в Луцьку встановлять GPS-трекери

15 Червня 2021 12:28
Аби не було зловживань у роботі працівників комунальних підприємств, на всю техніку встановлять індикатори рівня пального та трекери для відстежування руху автівок. Щоправда, такі нововведення подобаються не всім.

Про це йшлося під час оперативної наради Луцького міського голови.

Раніше повідомляли про те, що в місті планують закупити GPS-трекери на автомобілі і встановити відеокамери для того, щоб у «Луцькспецкомунтрансі» бачили, скільки водії наїздили кілометрів і як. Окрім того, GPS-трекери планували встановити і на сміттєвози. Але така ініціатива не всім припала до смаку, повідомив мер міста Ігор Поліщук. Однак, запевнив він, цю ініціативу не відмінять.

«Розпочався процес встановлення індикаторів палива і GPS-трекерів на автомобілі КП «Луцькспецкомунтранс». Почався легкий саботаж роботи і незадоволення. Але цей процес незворотній, безконтрольного використання палива та автомобілів уже не буде. Будуть встановлені давачі і трекери на автомобілі «Луцькспецкомунтрансу», щоб паливо, яке закуповує підприємство, використовувалось ощадливо і не було зловживань», - пояснив він.

Також Ігор Поліщук повідомив, що таке ж обладнання встановлять на автомобілі й інших комунальних підприємств.

«Щоб ми розуміли, де в той чи інший момент знаходиться техніка, скільки пального вона використала, наскільки ефективно використовуються потужності підприємства», - резюмував він.

Юлія МАЛЄЄВА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Лучанин Показати IP 15 Червня 2021 12:53
А заробітну платню вчасно ви не хочете платити. Це теж не всім подобається ;)
лучани Показати IP 15 Червня 2021 12:59
буде масове звільнення

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus