USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Щомісяця українці купують у розстрочку в інтернеті товарів на понад 300 мільйонів

16 Листопада 2019 11:25
Українці щомісяця купують у розстрочку в інтернеті товари на суму понад 300 мільйонів гривень.

Про це повідомили в пресслужбі «ПриватБанку», пише УНІАН.

За інформацією банку, лідерами продажів є онлайн-майданчики Rozetka, «Алло» та «Фокстрот», а в цілому українці можуть сплачувати частинами товари в 5 тисячах інтернет-магазинів.

У «Приватбанку» зазначили, що в останні три місяці до сервісу онлайн-кредитування «оплата частинами» приєдналася понад тисяча онлайн-майданчиків. «Для продавців в інтернеті цей сервіс дає низку переваг: збільшення клієнтопотоку, підвищений середній чек, можливість продавати в кредит одразу кілька товарів. Для покупців – можливість робити вигідні придбання в розстрочку в пару кліків», – цитує пресслужба керівника напрямку по роботі з торговими підприємствами «Приватбанку» Євгена Васильцова.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Антон Показати IP 28 Листопада 2019 17:40
Меня участие в аукционах на Виолити научило реально оценивать свои возможночти в плане покупок

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus