USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Шестеро волинян, які отруїлися на весіллі, досі – у лікарні

8 Серпня 2018 09:42
Шестеро людей, серед яких дитина, які отруїлися на весіллі у ресторані "Садиба на джерелах", залишають на лікуванні у медзакладі. Про це розповіла заступник головного лікаря Любов Серба, передає Сусіпільне Волині.

Нагадаємо, після весілля 28 липня близько 30 запрошених на святкування людей отримали різного ступеня отруєння. Частину з них госпіталізували в інфекційну лікарню в Луцьку. У кількох із весілян уже офіційно підтвердили діагноз – сальмонельоз. Серед гостей, які отруїлися, – сім громадян Швеції.

Зі слів лікарки, усі лікуються від сальмонельозу. Перебіг хвороби – середньої важкості, ускладнень ні в кого нема.


Цими днями додому поїде наймолодший пацієнт, - каже Любов Серба.

На сайті Волинського обласного лабораторного центру йдеться про те, що в ході епідеміологічного розслідування його фахівці обстежили харчоблок, продуктів харчування, питну воду та працівників ресторанного закладу. За результатами досліджень, в одній пробі виявлено сальмонелу та на обладнанні харчоблоку - бактерії групи кишкової палички.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus