USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Шкільний вальс та кульки в небо: в луцькій школі №11 пролунав останній дзвінок

25 Травня 2019 12:53
Останній дзвінок, який сповістив про завершення навчального року, пролунав сьогодні в Луцькій загальноосвітній школі І-ІІ ступенів № 11 – колегіумі Луцької міської ради. На подвір’ї школи, святкова лінійка зібрала красиво вбраних учнів, їх батьків та вчителів. Попереду – головні винуватці свята – випускники, які вже завтра підуть у доросле життя, де реалізовуватимуть усі знання та навички, здобуті за шкільними партами.

Серед гостей шкільного свята – радник міського голови Ігор Поліщук та депутати міської ради Юрій Безпятко та Сергій Балицький. За свою постійну підтримку в покращенні матеріально-технічного забезпечення школи, вони отримали щирі слова вдячності та подяки від колективу навчального закладу, йдеться на сайті Луцькради.

Ігор Поліщук привітав усіх зі святом останнього дзвоника. В першу чергу, він подякував вчителям, які вкладають свої знання, а також частинку душі та серця, добро та ентузіазм в дітей, щоб в майбутньому вони були успішними.
Далі слова вдячності від нього лунали для батьків та учнів: «Я щиро дякую батькам за виховання. У нас в місті – найкращі діти. Вони займають почесні призові місця на міжнародних олімпіадах, різноманітних конкурсах та змаганнях, чим додають іміджу та престижу нашому місту. Я хочу подякувати діти вам! За ваше старання, терпіння і за ваші успіхи. Хочу побажати, щоб шкільні роки назавжди залишилися у вашій пам’яті, адже школа – це не тільки ті знання, які ви отримуєте з тих предметів, які вивчаєте, а це – уроки життя, які ви отримуєте від вчителів, своїх друзів та працівників школи. Вони є дуже важливі. Можливо, навіть, більш важливі, ніж ті, які ви отримаєте надалі у вищих навчальних закладах», – наголосив Ігор Поліщук.

Окремо, радник міського голови подякував усім працівникам освіти Луцька, які працюють задля успішного майбутнього дітей нашого міста.

«Нашим завданням залишається підтримувати тих, хто робить цю роботу і підтримувати матеріально-технічний стан наших освітніх закладів. В цьому році у вашій школі зроблено ремонт у санвузлах. Найближчим часом розпочнеться ремонт в харчоблоці. За 2019-2020 роки в освітні заклади міста Луцька буде залучено понад сім мільйонів євро. Ваша школа – одна з перших, яка отримає ці кошти на оновлення фасаду, на утеплення даху, на капітальний ремонт вентиляції та на заміну вікон. Я щиро бажаю, щоб ці покращення зробили перебування школярів, вчителів та працівників школи більш комфортним та вірю, що це останній дзвоник, коли ми поглядаємо на цей старий фасад. Наступний останній дзвоник вже буде з новим фасадом та заміненими вікнами», – зазначив він.
Завершилося свято останнім шкільним вальсом, випущеними в небо кульками та звуками останнього дзвоника, які символізували, що шкільна пора для випускників закінчилась і час вирушати в доросле життя. Інші ж учні підуть на заслужені канікули, щоб з новими силами сісти за парти вже в наступному навчальному році.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus