USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Намагаємося приділити максимум уваги людям особливої долі»,– Ігор Поліщук

18 Жовтня 2018 17:36
Громадська організація “Джерело життя” функціонує з 2002 року. Її відвідують лучани з особливими потребами віком від 14 років. Усі ці роки вони займаються у частині приміщення дошкільного навчального закладу № 20. Члени організації намагалися власними силами здійснювати поточний ремонт приміщення, йдеться на сайті Луцькради.

Керівник ГО Людмила Зелінська зазначила, що в організації перебуває 76 осіб. Щодня тут займається 20-25 осіб. Для них організовують різні майстер-класи, діє власний театр тощо. За словами керівниці, “Джерело життя” звернулося до міської влади з проханням допомогти у ремонті приміщення.

Людмила Зелінська зауважила, що уже всі внутрішні роботи завершені. Нині мають гарні кімнати для занять, власну невеличку кухню та санвузол, який пристосований для потреб осіб з інвалідністю.


Оглянути відремонтоване приміщення та поспілкуватися з членами організації “Джерело життя” завітали радник міського голови Ігор Поліщук, начальник управління капітального будівництва Леонід Карабан та начальник управління соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Ліна Галан. Гості прийшли з подарунками.

Керівник ГО “Джерело життя” Людмила Зелінська подякувала Ігорю Поліщуку та керівництву міста за підтримку та турботу про громадян з особливими потребами. Наголосила, що у відремонтованому приміщенні усім дуже подобається, адже воно стало світлішим та ошатнішим.


Також висловили подяку міській владі та Ігорю Поліщуку за організацію відпочинку вихованців їхньої організації на Чорному морі в Одесі влітку цього року. Людмила Зелінська зауважила, що за усі роки існування їхньої організації це вперше їхні підопічні змогли побувати на морі.

Радник міського голови Ігор Поліщук зазначив, що відтепер організація має гарне відремонтоване приміщення. 17 років тут не було нормальних умов для занять. Також уже завтра розпочнуться роботи з влаштування пандусу, аби відвідувачі центру, які пересуваються на візках, могли безперешкодно сюди заїхати.


Також Ігор Поліщук наголосив, що міська влада намагається всіляко підтримувати людей з особливими потребами. У планах - організувати соціальне таксі, послугами якого могли б користуватися особи з інвалідністю. Це буде спеціально обладнаний автомобіль, яким вони зможуть пересуватися по місту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus