USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Школа №22 першою в Луцьку відкрила військово-спортивну смугу перешкод

17 Жовтня 2019 20:40
Завдяки перемозі в конкурсі громадських ініціатив, школа № 22 реалізувала ще один проект, який сприятиме загартуванню молоді – на території школи відкрили військово-спортивну смугу перешкод, реконструювали спортивний майданчик та бігову доріжку.

Участь у відкритті нового обладнання для військових та спортивних тренувань взяли заступник голови Волинської обласної ради Роман Карпюк, перший заступник Луцького міського голови Григорій Недопад, заступник міського голови Ірина Чебелюк, начальник управління освіти Луцької міської ради Зіновія Лещенко, військовослужбовці загону спецпризначення «КОРД» і роти спецпризначення «Світязь». До відзначення події долучились учні старших класів, батьки та вчителі.
«Нам вдалося виграти дві ініціативи – облаштування смуги перешкод і бігової доріжки, – розповіла директор школи Лариса Кучер, – раніше в нас було обладнано кабінет захисту вітчизни, далі музей, потім реконструйований і оновлений тир. А зараз, за підтримки обласної і місцевої рад, за активного голосування батьків і всіх небайдужих, вдалось виграти нові проекти.

«Настільки професійної військово-спортивної смуги перешкод у школах Луцька більше немає, – зауважив Григорій Недопад. – Це перший такий потужний комплекс, який дасть можливість старшокласникам відточувати свою фізичну майстерність. Не залежно від того, як складеться подальша доля, чи оберуть учні військову справу в майбутньому, але це обладнання стане корисним усім, допоможе фізичному загартуванню і здоровому розвитку.
«Щиро бажаю вам нових звершень, активних тренувань, – звернулась до присутніх Ірина Чебелюк. – Ви маєте дійсно унікальну можливість для тренувань».

Окрім нової спортивно-військової смуги, на базі школи діє центр військово-патріотичного виховання і тир, відбуваються постійні практичні заняття, а охочих займатися у центрі більшає.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Оля Показати IP 17 Жовтня 2019 20:56
Краще написати - відновила тир та смугу перешкод, які там були ще в 1988 році. Макет ядерного вибуху не відновили? Він там теж був
Ну ну Показати IP 17 Жовтня 2019 20:56
Вчитель ЗВ - молодець !
антон Показати IP 17 Жовтня 2019 21:36
копія росії, в якій школі сша чи європи можуть до твакого додуматися?
Мутний Показати IP 17 Жовтня 2019 21:58
В 90 тих такі смуги перешкод були в кожній школі.
Нерозумію Показати IP 17 Жовтня 2019 22:01
"Школа №22 першою в Луцьку відкрила військово-спортивну смугу перешкод"(С) - що мається на увазі? Першою сьогодні, в цьому році, за останні 5 років, за якийсь певний період? А ті смуги що є в інших щколах то як? поясніть будь ласка що означає першою?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus