USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

В арт-галереї «Луцьк» презентували дитячу виставку «Різдвяна фантазія»

21 Грудня 2017 18:28
Святковий настрій, яскраві фарби та очікування казки – усе це виклали в своїх роботах учні Луцької художньої школи та презентували виставку картин.

Відкриття виставки «Різдвяна фантазія» відбулося 21 грудня в арт-галереї «Луцьк».

Під час урочистого відкриття з вітальним словом виступив секретар Луцької міської ради, виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт.

«На цій виставці ми бачимо, наскільки багатогранна та водночас щира дитяча творчість. Малюнки дітей передають їхнє ставлення, емоції, внутрішній світ, відображення цього у простих, на перший погляд, речах. На цих картинах прослідковується лише позитивне бачення світу - перемога добра над злом, віра у дива, різдвяне тепло, щирість. Дякую юним авторам цих картин за їхній талант. Дякую викладачам, які допомагають його розкривати», - наголосив Григорій Пустовіт.
Зауважимо, що на виставці представлено більше 30 робіт.

Директор комунального закладу «Дитяча художня школа» Іван Гаврилюк зауважує, що така виставка вже стала традиційною.

«Ми її проводимо щороку перед різдвяними святами. Очевидно, що бути осторонь відзначення цих подій художня школа не може. Це дуже цікаво дітям, адже вони вивчають народні традиції та самовиражаються. Тут поєднана дитяча безпосередність та вміння, здобута завдяки талановитим викладачам. Як результат – бачимо ось цю святкову виставку», - каже пан Іван.
До слова, представлені роботи виконували учні молодших класів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus