USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Луцькій школі подарували нову оргтехніку

2 Грудня 2017 09:00
Нова освітня програма додала школярам уроків з інформатики, однак забезпечення комп’ютерами лишилося на плечах адміністрації освітніх закладів. Допомагають освітянам й депутати Луцької міської ради. Зокрема Олександр Козлюк придбав за кошти депутатського фонду та подарував школі № 22 нову оргтехніку.

У школу з подарунками депутати Олександр Козлюк, Юрій Безпятко та перший заступник Луцького міського голови Григорій Недопад завітали 1 грудня.

Директор комунального закладу «Луцький навчально-виховний комплекс «загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 22 – ліцей Луцької міської ради» Лариса Кучер розповідає, що коли в школі зрозуміли, що самотужки не можуть належно забезпечити дітей необхідним, – звернулися до посадовців.

«Зараз збільшилася кількість годин на проведення інформатики починаючи з другого класу, а в нас лише два комп’ютерних класи, також у нас орендує приміщення комп’ютерна школа й дозволяє школярам за ними вчитися. Але цього не вистачає. Тому ми звернулися за допомогою до першого заступника Луцького міського голови Григорія Недопада, а він підказав, що в раді є такий активний депутат як Олександр Козлюк, от до нього ми і підготували звернення. Як бачимо, результат не забарився. Тепер ми ці ноутбуки дамо на класи, щоб діти не на дошці, не на папері вивчали інформатику, а реально за технікою», - розповідає пані Лариса.
Вручаючи подарунок, Олександр Козлюк подякував за важку педагогічну працю та турботу за підростаюче покоління лучан.

«До мене, як до депутата, надійшло звернення допомогти школі з придбанням оргтехніки. Розглянувши це питання, стало зрозумілим, що потрібно відгукнутися на допомогу. Відтак, із депутатського фонду я спрямував кошти на придбання двох ноутбуків, до них мишки, одного кольорового принтера, паперу, Wi-Fi роутера, адже в одну частину школи інтернет не подавався. Це все відповідно до прохання, яке надійшло зі школи»,- пояснив Олександр Козлюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus