USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Школярі села на Волині отримали цінні подарунки

1 Вересня 2018 09:00
Для школярів села Немир Рожищенського району депутат Луцької міськради, співзасновник волонтерського центру «Серце патріота» Сергій Балицький та голова Волинського УКРОПу Вячеслав Рубльов передали рюкзаки та костюми.

Про це повідомляє прес-служба волинського УКРОПу.

Зазначається, що гуманітарний вантаж благодійники зібрали у Німеччині.

«Для немирських школярів ми передаємо 14 рюкзаків та 13 костюмів для хлопчиків. В рюкзаках для діток є подарунки – зошити, іграшки, шкільне приладдя», - розповів Сергій Балицький.

До слова, кілька тижнів тому укропівець власним коштом придбав для школи бруківку. За задумом Сергія Балицького, бруківкою мали б зробити навколо школи обмостку, проте директор навчального закладу вирішила по-іншому.

«В нас подвір‘я вимощене горбатими плитами, по яких діти не те що бігати не можуть, там ходити складно. То ж ми вирішили тією бруківкою вимостити хоча б шматок території перед школою, - розповідає очільниця освітнього закладу Галина Нікітіна. – Але раніше я ніколи не думала, що люди можуть щось обіцяти і відразу робити. Сергій Балицький сказав, що дасть бруківку і на наступний день її привезли. Я була вражена. Пообіцяв привезти дітям рюкзаки – привіз».

Бруківку вкладали і діти і дорослі. Один із школярів, Євген, розповідає: нарівні із дорослими вимішували пісок із цементом, розкладали бруківку та підстукували молотком, аби рівно лежала.

«Зараз набагато краще стало», - констатує хлопець та тішиться, що він – один із тих, хто в подарунок отримав рюкзак та костюм для школи. Крім того, благодійники передали вчителю фізкультури м‘ячі, а для всіх дітей – солодощі.
«Вірю в те, що нас чекає краще майбутнє, що спільними зусиллями ми наведемо лад в своєму селі, місті, області, - каже Вячеслав Рубльов. – Частину обіцянок, які ми дали, ми виконали. Інші будемо виконувати по мірі можливостей».

«Найкраще те, що діти щасливі подарункам, що на своєму шкільному подвір‘ї вони зможуть станцювати вальс. І найкраще, що ми змотивували людей працювати разом, адже вони згуртувались і тепер будуть разом вирішувати проблеми. Як от вирішили із вкладанням бруківки», - підкреслив Сергій Балицький.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Микола Показати IP 1 Вересня 2018 21:15
Добре що хоч хтось не забуває сільскі школи!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus