USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Шоу-бізнес по-луцьки: яким є зіркове життя у місті

15 Січня 2016 19:05
Луцьк – місто, до якого починають приїжджати зірки всеукраїнського масштабу. За останній рік тут побували гурти «Козак Систем», «Бахрома», «Антитіла», гумор-кабаре «Вечір Колєг», Сергій Притула зі своїм проектом «Вар’яти», Арсен Мірзоян та інші. Останні – незабаром вчергове виступлять у Луцьку.

Про досвід спілкування з представниками шоу-бізнесу та те, як отримав до них «доступ», в інтерв'ю репортеру Інформаційного агентства Волинські Новини розповів арт-директор мережі ресторанів «Базилік» та «Шоу Базилік» Євген Тихонов.



Можливість тісно спілкуватися зі своїми зірковими колегами лучанину випала тоді, коли почав займатися організацією концертів у Луцьку. Цікаво, що у «шоубіз» прийшов зі спорту.

«Якось трапився такий момент, коли побачив, як працюють ведучі на вечірках. Саме тоді вирішив, що теж зможу стати гарним ведучим», – поділився Тихонов.

Так, зі слів Євгена, починав з того, що працював ведучим у караоке. До вечорів, нехай і традиційно не гумористичних, готувався – підшуковував в інтернеті жарти та анекдоти, відтак, чи не на кожну пісню мав свою «перчинку».

«Сміх зближує людей – як між собою, так і з ведучим вечора, – пояснив Євген, і додав: саме тому, мабуть, з багатьма гостями ми стали товаришами, друзями, і продовжуємо спілкуватися».

«До кожної людини потрібно знайти підхід, – вів далі співрозмовник, – неважливо: це гість закладу, в якому я працюю, чи артист, який дає концерт».

Про особливі побажання останніх Тихонов розповів, що, Сергій Притула, наприклад, завжди, як приїздить, вимагає готувати йому суші, але у жартівливій формі. Олег Скрипка – вегетаріанець і практикує сироїдіння, відтак, може попросити знайти йому якесь вегетаріанське тістечко.

Про останнього пригадав, як працював у команді співака у Києві.

«Це досвід, який я, будучи в Луцьку, ніколи не отримав би. Скрипка – творча людина, наче з іншої галактики, але не настільки вибагливий, як може багатьом здатися на перший погляд. Він дуже простий, працювати з ним було весело.

Інколи давав надскладні завдання, але ми командою їх виконували. Варто додати, що завжди був написаний технічний та побутовий райдер ( райдер – це письмові умови зірки до сторони, яка запрошує в своє місто:

по апаратурі та сцені, проживанню та харчуванню тощо), якого ми дотримувались, і чогось надзвичайного ніколи не дописували.

Я був в Олега Скрипки власним помічником.

Він не їв м’яса, перейшов на вегетаріанство та сироїдіння, жодного алкоголю, тільки молоко. Інколи були забаганки в Олега, наприклад, з’їсти якесь вегетаріанське тістечко. Добре, що я знав, де їх можна було замовити. І взагалі, він вірить в потойбічний світ, тому носить завжди багато талісманів», – поділився Тихонов.

Щодо досвіду, якому Євген також завдячує своєю кар’єрою, то був ще фестиваль «Країна мрій», до організації якого він долучився.

Зі Скрипкою також працював на проекті «Голос Країни», де були і Світлана Лобода, І Тіна Кароль. Про останніх двох лучанин не може сказати чогось надзвичайного.

«Були ситуації, коли вони до мене підходили, як до менеджера Скрипки, і дуже ввічливо просили про особисту допомогу. Не міг відмовити таким гарним жінкам», – зізнався.

Наразі Євген активно працює у Луцьку – серед найближчих концертів, які організовує, – виступ Арсена Мірзояна з ексклюзивною програмою «Мій Висоцький» 21 січня та Сергія Притули і «Вар’ятів» 1 лютого.

«Арсен Мірзоян приїздив до нас лише раз. Дуже сподобався нашим гостям і нам, – поділився організатор. – Я не хотів проводити просту його програму і дізнався, що в Києві, в одному з великих нічних клубів «Карібіан Клаб», він виступив з піснями Висоцького, де концерт користувався шаленим попитом і зібрав аншлаг.

Відтак, – вів далі Євген, – я і власники закладу, ми поважаємо пісні Висоцького, тому вирішили запросити Мірзояна з його програмою «Мій Висоцький» в наш заклад. Це напевно буде концерт для тих, хто виріс на такого роду піснях, і просто шанувальників Висоцького. Приїзджає з Арсеном духовий оркестр. Буде живий звук і супроводжуюча візуалізація на екранах. Ми дуже чекаємо його виступу, щоб подивитись, як відреагують люди».

Щодо планів на майбутнє, то наразі ведуться перемовини щодо виступу гурту «Pianoboy», соліст якого – екс-клавішник гурту «Океан Ельзи».

Зазначимо, що сьогодні, 15 січня, у Євгена Тихонова – день народження.

Креативний подарунок зробили йому колеги з «Базиліка», зокрема, чоловік розповів таке:

«Минулого року яскравим, на все життя запам’ятаю, буде подарунок від колег з «Базиліка». Я вийшов на вулицю за вином, до мене підійшли в цивільному, наділи мішок на голову, і в своїй машині 30 хвилин возили по місту зі словами «кайся». Я кричав, сварився, пропонував гроші, навіть вже піднивав. Пізніше мене завели якимись незрозумілими шляхами в будівлю, поставили на коліна, зняли мішок і опа, я на нижньому поверсі ресторану свого, стоїть весь персонал, музика вимкнена і почались вітання».

Інформаційне агентство Волинські Новини також вітає Євгена зі святом, нехай і не так креативно. Зичить йому досягати всього запланованого, незважаючи на будь-які труднощі. Нехай життєве і професійне поле діяльності і надалі буде врожайним на доброту, позитивні емоції та нових, приємних людей.

«Сила зерна – в його врожайності, сила людини – в її умінні працювати з людьми, виходити переможцем із умов роботи, життя і побуту».

Бажаємо не забувати цю просту істину.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
лучанин Показати IP 16 Січня 2016 08:05
..А Лучеськ паб...такої кількості артистів що виступають в ньму щоден заклад немає...а Майдан---постійно цікаві гурти з всієї україни...стаття цікава..але -вузька
пивоман до лучанин Показати IP 24 Січня 2016 19:38
лучеськ він же вмиколи як був поганим кафе так ним і є
мда Показати IP 16 Січня 2016 09:36
«Минулого року яскравим, на все життя запам’ятаю, буде подарунок від колег з «Базиліка». Я вийшов на вулицю за вином, до мене підійшли в цивільному, наділи мішок на голову, і в своїй машині 30 хвилин возили по місту зі словами «кайся». Я кричав, сварився, пропонував гроші, навіть вже піднивав. Пізніше мене завели якимись незрозумілими шляхами в будівлю, поставили на коліна, зняли мішок і опа, я на нижньому поверсі ресторану свого, стоїть весь персонал, музика вимкнена і почались вітання» - у нової аліти (багєми) такі розваги....
123 до мда Показати IP 16 Січня 2016 10:38
Мда.. я б за такі "жарти" приклав максимум зусиль, аби жартівники весело провели вечір якщо не в реанімації, то хоча б у швидкій допомозі. Ідіоти, б..
Анонім до 123 Показати IP 16 Січня 2016 12:27
У вас немає почуття гумору.
Chili Показати IP 16 Січня 2016 16:16
Не знаю... Як на мене, "Базилік" давно вже зіпсований і "нє то пальто" (поношене вже занадто)... Коли ти просиш замінити оливковою олією сирний соус у салаті, то тобі за це додатково грн. дораховують, суші кислять доволі часто, не свіжі, соус соєвий...укр. виробництва, нема аперетивів,як дійсно у італ. закладах, своєї випічки БЕЗКОШТОВНОЇ до перших страв, вина як для Італії повний 0, офіціанти "пасти",яка навіть не BARILLA, плутають та приносять інші, ще й доказують, що Ви замовляли саме таку... Є багато +, але й чимало -, при чому конкретних. Меню:"много да дурного". Все це дешеве з Польщі, під виглядом Італії... Для багатьох місцевих "пантових" та "стільних" проходить,а для багатьох простих і розумних, але які розуміються на цьому реально давно вже ні... Тому, бажаю "креативщику" Євгену дійсно зробити креатив, а не працювати скрізь, але якщо конкретно то й ніде... P.S. Надано послуги та знання по якості безкоштовно Вам на допрацювання. Оскільки дійсно хочеться, щоб у м. Луцьк був хоча б 1 якісний заклад!!! А так бажаю успіху та здоров'я!
Vsevolod Показати IP 16 Січня 2016 17:10
Прикоснуться к #звездам. Как люди меняют #внешность, чтобы походить на своих #героев http://interesnye-nowosti.blogspot.com/2016/01/blog-post_75.html
Муза Показати IP 20 Січня 2016 18:26
Перша частина заголовка, як на мене, не відповідає змісту. Адже тут не йдеться про творчу діяльність і взаємодію ЛУЦЬКИХ музичних груп.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus