USD 39.55 39.80
  • USD 39.55 39.80
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.90

РосЗМІ опублікували запис, де засвітився Шойгу. Користувачі помітили дивну деталь

24 Березня 2022 15:25
Прессекретар президента РФ Дмитро Пєсков повідомив, що міністр оборони Росії Сергій Шойгу не з’являвся в публічному просторі протягом 13 днів у зв’язку з тим, що має «багато турбот», пов’язаних із війною російської держави проти України. Водночас представник Кремля заявив, що глава оборонного відомства нібито брав участь у сьогоднішньому засіданні Ради безпеки РФ.

Про це в четвер повідомляє видання «Медуза» у своєму телеграм-каналі, передає Фокус.

За даними видання, журналіст CNN запитав у Пєскова, що наразі відомо про самопочуття Шойгу, оскільки він давно не з’являвся в інформаційному полі.

«Слухайте, у міністра оборони зараз багато турбот, як ви розумієте. Йде спеціальна військова операція. Звичайно, зараз не зовсім час для медійної активності. Це цілком зрозуміло», – відповів Пєсков.

Далі журналіст попросив «заспокоїти громадян, які хвилюються» у зв’язку з інформацією видання «Агентство» про те, що в Шойгу можуть бути проблеми зі здоров’ям.

«Не можу (заспокоїти). Не треба слухати видання «Агентство». Звертайтесь до міністерства оборони», – прокоментував представник Кремля.

Водночас Пєсков повідомив агентству «РІА Новини», що Шойгу брав участь у сьогоднішньому засіданні Ради безпеки РФ, під час якого доповів про перебіг вторгнення російської держави в Україну, про «гуманітарну допомогу», а також «відновлення інфраструктури» на окупованих Росією територіях.

У мережі також з’явилися кадри, на яких можна побачити, що Шойгу зображений на екрані монітора президента РФ Володимира Путіна під час наради.
Проте, як пише у Телеграм-каналі «Агентство», появі Шойгу в кадрі передували проблеми з камерою.

Камера чи не була встановлена, чи не налаштована належним чином, і видно, як з нею виробляють маніпуляції прямо під час ефіру.

Сам Шойгу на відео поправляє краватку, як це зазвичай робить людина, яка не встигла привести себе до ладу.

Відео триває лише 30 секунд, звуку на ньому немає. На екрані перед Путіним - члени Радбезу, у лівому верхньому кутку від президента імовірно Сергій Шойгу.

На останній секунді відео можна помітити, як у вікні з трансляцією Шойгу знову з'являється темний екран, і міністр ніби зникає з наради. Дивно й те, що заради цього відео «Вісті 24» перервали свій ефір.

Крім того, як пишуть у Телеграм-каналі Верховна Рада ЗМІ, уважні глядачі зауважили, що з Шойгу щось не так – на змонтованому ролику росЗМІ спочатку камера наводиться на монітор, а не людину.
Зауважимо, за даними російських журналістів, міністр оборони РФ може мати проблеми з серцем та перебувати в лікарні. Шойгу не з’являвся в публічному просторі майже два тижні – з 11 березня.

Раніше радник голови Офісу президента України Михайло Подоляк наголосив на тривалій відсутності в інформаційному полі й інших чиновників, зокрема, секретаря Ради безпеки РФ Миколи Патрушева, директора Федеральної служби безпеки Олександра Бортнікова та директора Служби зовнішньої розвідки РФ Сергія Наришкіна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
скептик Показати IP 24 Березня 2022 16:36
невдалі спроби телепортації з царства Аїда

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus