USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Швейцарія посилила вимоги для в'їзду туристів

17 Вересня 2021 23:30
Мандрівники, які в’їжджають до Швейцарії і не були вакциновані проти COVID-19 або не перехворіли вірусом, повинні будуть надати негативний результат тесту з 20 вересня.

Про це повідомляє «Європейська правда» з посиланням на Reuters.

«Інфекція знижується, але залишається на високому рівні – занадто високому», – сказав міністр охорони здоров’я Ален Берсет, додавши, що відділення інтенсивної терапії у швейцарських лікарнях залишаються дуже завантаженими.

За його словами, після літніх канікул різко зросла кількість інфекцій і госпіталізацій, і багато хто з тих, хто потрапив в реанімацію, повернулися з-за кордону. «Зараз ми плануємо осінні канікули», – сказав Берсет, маючи на увазі двотижневі канікули в жовтні.

Всі мандрівники, незалежно від статусу вакцинації, також повинні будуть заповнити форму, а ті, хто надає ПЛР-тест при в’їзді, мають пройти другий тест через 4-7 днів після в’їзду.

На цьому тижні Швейцарія ввела нову вимогу для людей пред’являти COVID-сертифікат для входу в бари, ресторани та інші закриті приміщення і заходи, щоб зменшити тиск на лікарні, що борються з четвертою хвилею інфекцій.

З початку пандемії у Швейцарії зареєстровано 823 000 інфекцій і понад 10 000 смертей, в п’ятницю зареєстровано 2095 нових випадків зараження і вісім смертей.

На даний момент 61% швейцарців отримали хоча б одну дозу вакцини.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus