USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Швидкість та драйв: у Луцьку «по-форсажівськи» святкували День автомобіліста. Фоторепортаж

24 Жовтня 2019 15:56
Напередодні Дня автомобіліста на базі Луцького НТУ влаштували свято швидкості та драйву, зокрема виставку автомобілів та екстремальні шоу.

Так, присутні гості мали змогу побачити найновіші моделі таких відомих автобрендів, як «Volkswagen», «Renault», «Toyota» та «Mitsubishi». Зокрема, під час виставки відбувалися різноманітні конкурси, здобувши перемогу у яких учасники могли отримати різномантні призи.

Окрім того, школярі могли спробувати себе у ролі водія, проїхавши крізь смугу перешкод, проте найбільше всі очікували на екстремальне шоу, під час якого водії на своїх агрегатах демонстрували навики водіння. Тож, як це було – у фоторепортажі Інформаційного агентства Волинські Новини.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus