USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Шибу прийняли у «Фронт Змін»

4 Липня 2012 17:49
Екс-мер Луцька, депутат міськради Богдан Шиба від сьогодні, 4 липня, є членом партії «Фронт Змін».
Шиба особисто підтвердив цю інформацію, - пише Волинський інформаційний портал.
За словами депутата, рада Волинської обласної організації «Фронту змін» вирішила долучити його до членів цієї політичної сили на підставі поданої заяви.
Щодо повернення до лав «Батьківщини», яку Богдан Шиба у 2008 році полишив через «бійню поміж своїми, близькими мені політичними силами», то депутат був лаконічний: спроби влитися у цю силу він залишив, бо «Батьківщина» його не хоче.
Нагадаємо, що тоді ще Луцький міський голова Богдан Шиба у травні 2008-го написав заяву про вихід із ВО «Батьківщина». У заяві про вихід із партії мер Луцька пояснив мотивацію свого вчинку: «Як багаторічний активний учасник національно-демократичних змагань у нашому краї, з болем спостерігаю за загостренням протистояння поміж різними політичними силами помаранчевого табору, яке інспіроване олігархами з різних боків і яке може призвести до краху демократичної цивілізованої України».
«Переконано сповідуючи ідеали Майдану, не бажаю встрявати у бійню поміж своїми, близькими мені політичними силами, бо це зашкодить інтересам громади, яка очікує від мене щоденної праці», – наголошував у заяві він.
Потому він тривалий час не приєднувався до жодної політичної сили. Однак напередодні місцевих виборів чергові збори Луцького міського осередку партії «За Україну!» висунули Богдана Шибу 28 вересня 2010 року кандидатом у мери Луцька.
У грудні 2011-го у Луцькраді фракції «За Україну» і «Фронт Змін» злились, реагуючи на поведінку цих політсил на всеукраїнському рівні. Проте Богдан Шиба залишився позафракційним.
Потому він робив неодноразові спроби повернутися до тимошенківців, проте жодна з них успіхом не увінчалася.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Петро Віталійович Показати IP 4 Липня 2012 20:12
Ну прям подія року!
Той кому не байдуже Показати IP 5 Липня 2012 09:31
Століття!!! Наступні будудь Кононовичі)))
)) Показати IP 5 Липня 2012 10:03
доля політичної повії - вона така!!! )
)))) Показати IP 5 Липня 2012 11:05
Гузю - шукай нову партію ;)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus