USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Шиє чоловічі сорочки за кордон: як у Турійську працює швейна фабрика з Донеччини

14 Липня 2022 07:00
Швейне підприємство з Краматорська на Донеччині нині продовжує свою діяльність у Турійську. На виробництві працюють близько 120 людей.

Як розповіла керівниця цеху Ольга Гнатюк, власники швейної фабрики змогли перевезти на Волинь усе обладнання, частину колективу, а також зберегти замовника продукції, йдеться в сюжеті ТРК «Аверс».

«Ми зібрали всіх людей, які хотіли працювати. Дали їм таку можливість. Ми гарно стартували. Вже відправили першу партію своїх виробів. Чекаємо на результати», – говорить Ольга Гнатюк.

Нині підприємство займається відшивом чоловічих сорочок, які поставляють за кордон.

Читати ще: Понад 6 тисяч осіб, релоковані підприємства та благодійна їдальня: досвід Нововолинська у допомозі переселенцям

Голова обласної ради Григорій Недопад зазначає, що на Волині небагато підприємств, які переїхали з тих територій, де тривають бойові дії. Тому швейна фабрика, розташована майже в центрі Турійська, – чудовий приклад для нашого регіону.
«Віднайдено приміщення майже в центрі міста, проведено всі процедури для того, щоб якнайшвидше запустити виробництво. Сьогодні тут вже працюють близько 120 людей. Це дійсно гарний приклад, – зазначає Григорій Недопад. – Усіх закликаю продовжувати роботу, налагоджувати спілкування на своїх рівнях, аби за змоги велика кількість евакуйованих підприємств з’явилася в нас на Волині. Громади, приватний бізнес пропонують приміщення, які можуть використовувати евакуйовані підприємства».

В області та в громадах зокрема розуміють усі складнощі, з якими стикається бізнес на територіях, де тривають бойові дії, тому роблять усе можливе для того, щоб ті підприємства, які переїжджають на Волинь, відчували підтримку, наголошує народний депутат Вячеслав Рубльов.

«Бізнес повинен працювати, попри війну. Тил вносить свою частку в нашу майбутню перемогу, яку ми постійно наближаємо», – звертає увагу нардеп.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 15 Липня 2022 22:45
Нехай розкажуть яка зарплата? Там не має розцінок за роботу!!! Все життя брехня і показуха!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus