USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Сільська рада на Волині судиться з київською компанією за 200 тис.

19 Квітня 2020 23:37
Пустомитівська сільська рада, що в Горохівському районі, хоче стягнути з київської компанії 217 тисяч гривень, оскільки та не виплачувала орендну плату за землю.

Про це йдеться в ухвалі Господарського суду Волинської області.

Так, прокуратура в інтересах Пустомитівської сільської ради Горохівського району звернувся до Господарського суду Волинської області з позовом до ТОВ «Світовий консорціум сонця», в якому просить стягнути з відповідача 217 тисяч 716 гривень, з яких 42 тисячі 193 гривні – заборгованість з орендної плати, 168 тисяч 772 грн – штраф, 6 тисяч 750 гривень – пеня за договором оренди землі.

Прокурор вказує, що ТОВ «Світовий консорціум сонця» в порушення взятих на себе зобов`язань згідно з договором оренди землі не здійснювало внесення орендної плати в установленому договорі порядку та строки.

Дослідивши матеріали позовної заяви, суд дійшов висновку, що ця справа не підсудна Господарському суду Волинської області. Відтак позовну заяву передали за підсудністю до Господарського суду Києва.

Відзначимо, що на сайті youcontrol вказано, що адреса компанії знаходиться в Києві, а основний вид діяльності – виробництво електроенергії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus