USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Сімдесятирічні медсестри не чергують на карантинних постах», – головний медик Волині

30 Березня 2020 14:05
Найстаршій медсестрі, яка чергує на карантинних постах на Волині, 60 років.

Про це йшлося 30 березня під час брифінгу у Волинській ОДА.

Начальник управління охорони ОДА розповів Ігор Ващенюк розповів, що інформація про те, що на карантинних постах чергують сімдесятилітні медсестри, не відповідає дійсності.

«В мене є список тих, хто є на чергуванні. Найстарша медсестра 1960 року народження. Перебування на карантинному пункті є безпечнішим, аніж в лікувальному закладі. В цьому в нас немає проблеми», – зазначив Ігор Ващенюк та додав, що в Україні немає дискримінації за віком.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
лучанка Показати IP 30 Березня 2020 15:33
А для чого взагалі ці пости, коли рух не перекрито? І що вони реально можуть зробити, коли виявлять людину з підвищеною температурою? Зразу в інфекцію? Так температура може бути підвищена з багатьох причин.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus