USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Сім’я луцьких пауерліфтерів привезла медалі з Рівного

28 Березня 2019 21:05
Двоє луцьких спортсменів взяли призові місця у Рівному на чемпіонаті України з пауерліфтингу та жиму лежачи серед спортсменів з вадами зору. На турнірі за медалі змагалися чоловіки у вагових категорій до 82,5 кг, до 90 кг, до 100 кг, до 110 кг, до 125 кг та понад 125 кг.

Традиційно Волинь представляли тандем батька і сина – Анатолій Гречко та Вадим Гречко.

У ваговій категорії 82,5 кг Вадим Гречко виборов бронзу, пропустивши вперед рівненчанина Андрія Миронця та Євгена Бабенка зі Слов’янська. Його результат у триборстві – 555 кг.

«Це не найкращий мій результат, звичайно, але заплановану норму я виконав і потрапив в призову трійку. Були помилки. Вони є, були і будуть. У всіх спортсменів це трапляється, ідеальних виступів в природі не буває. Маємо над чим працювати. І пауерліфтинг на місці не стоїть. Змагання у Рівному були досить масштабними. Суперники дихають в спину», – розповів Вадим Гречко.

У вазі 90 кг Анатолій Гречко у пауерліфтингу зумів піднятися на другу сходинку п’єдесталу, набравши 615 кг. Його випередив представник Львівської області Олександр Чернобай (632,5 кг). Також Анатолій взяв бронзу у жимі лежачи – 140 кг.

«Характер та вміння боротись до останньої краплі сили відрізняє чемпіона від інших. І навіть якщо він програє, то осад від поразки затьмариться усвідомленням того, що зроблено було все і навіть більше», – резюмував заслужений тренер України Олег Хом’як.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus