USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Сім'я Порошенка причетна до грошових махінацій з благодійними фондами по цілій Україні

19 Листопада 2017 15:30
Сім'я Порошенко організувала механізм грошових махінацій, який передбачає реєстрацію благодійних фондів в різних регіонах України для збору пожертвувань від міжнародних організацій. А після перерахування грошей в українські «фонди-одноденки», гроші виводилися на рахунки комерційних компаній і в офшори, а самі фонди закривалися. Про це на своїй сторінці написав український політик, колишній перший заступник глави Адміністрації Президента України Андрій Портнов.

Так він прокоментував інформацію, опубліковану журналістами авторитетного західного видання Luxembourg Herald про причетність дружини Президента України Марини Порошенко до розкражання благодійних грошей, які призначалися дітям-інвалідам.

Іншими словами, як коментує Андрій Портнов, сім'я Президента здійснила круговорот вкраденого - викрала гроші у дітей-інвалідів, щоб передати їх незначну частину на музей своєї революції.



Окрім того, у матеріалі Luxembourg Herald йдеться, що механізм “грошових асигнувань” досить простий: реєстрація різних благодійних організацій в різних регіонах України з подальшим збором пожертвувань, в основному з міжнародних благодійних організацій, різних волонтерських організацій та окремих осіб. Цю діяльність надали Марині Порошенко, дружині президента, яка особисто “контролює” грошовий оборот коштів і активно бере участь в медіа-акціях. У той же час Ростислав Павленко, заступник глави адміністрації президента, відповідає за залучення грошей в ці підроблені фонди. Після презентації журналістам “програм допомоги” кошти переходять з цих фондів на рахунки комерційних компаній, в тому числі на офшорні компанії, а фонди закриваються.

Західні журналісти звинувачують також в розкраданнях дитячих засобів і високопоставлених чиновників адміністрації Порошенко.

Окрім того, Глава Міністерства юстиції України надав журналістам пакет документів про діяльність Благодійного фонду “Сильна Країна”, засновником і директором якого є Олександр Хоробчук. Ця людина, швидше за все, є номінальним керівником, оскільки, згідно з даними Пенсійного фонду, він безробітний з 2011 року.

У 2016 році Марина Порошенко безперервно брала участь в благодійних заходах, організованих благодійним фондом “Сильна Країна”.

Тільки в 2016 році “Сильна Країна” брала участь в багатомільйонних незаконних привласненнях. Після того, як гроші були вкрадені з фонду, “Сильна країна” на даний момент знаходиться в стадії ліквідації. А Олександр Васильович Хоробчук є головою ліквідаційної комісії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
хунту геть Показати IP 19 Листопада 2017 16:59
хунту геть!
Ами Показати IP 19 Листопада 2017 17:37
А ми МОВЧИМо......
генадій Показати IP 19 Листопада 2017 19:19
А путін х....ло
Петро до генадій Показати IP 19 Листопада 2017 21:02
В нас своє обрали "вадінтур"!
ан Показати IP 20 Листопада 2017 10:19
то робіть щось раз знаєте що таке є!!!. а то "собака гавкає а караван іде" і тому "каравану " геть наср...ти хто там шось знає.
Чегевара Показати IP 20 Листопада 2017 17:03
То ли ещё будет )))))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus