USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.70 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Сім’я волинського поліцейського отримала житло

22 Листопада 2019 12:10
Старший інспектор легендарної роти патрульної служби поліції особливого призначення «Світязь» Микола Мельник отримав ключі від двокімнатної службової квартири. Житло в новозбудованій багатоповерхівці на вул. Глушець у Луцьку надали в рамках інвестиційної угоди поліції області із забудовником, інформує пресслужба волинської поліції.

Микола Мельник прийшов добровольцем у новостворений підрозділ особливого призначення «Світязь» і вже в липні 2014 року разом із побратимами став на захист державного суверенітету та територіальної цілісності України. Він пройшов бої за Іловайськ і Вуглегірськ.

У 2015 році Указом Президента України Миколу Мельника відзначено медаллю «Захиснику Вітчизни». Окрім того, за сумлінну службу та виконання службових обов’язків він нагороджений відзнаками та подяками МВС України. Поліцейський забезпечує правопорядок в зоні проведення операції об’єднаних сил, несе службу на території рідної Волині. Микола Мельник разом із дружиною виховує двох синів і доньку.

Помешкання поліцейському надали відповідно до рішення житлово-побутової комісії Головного управління Національної поліції в області. З початку цього року житло вже отримали дев’ятеро співробітників волинської поліції в Луцьку та Ковелі. Окрім того, 15 родин волинських поліцейських придбали житло на умовах фінансового лізингу.



Ключі від нової оселі поліцейському вручив начальник Головного управління Національної поліції у Волинській області Петро Шпига.


Нагадаємо, МВС запровадило нові механізми соціального забезпечення поліцейських і рятувальників. Серед них підвищення заробітної плати, компенсація за винайм квартир та система фінансового лізингу на придбання власного житла. За перші шість місяців роботи лізингової програми, працівники системи МВС отримали 700 квартир.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Любі свині Показати IP 22 Листопада 2019 15:30
Один зі справжніх поліцейських. Знаю особисто. Чиста Людина. Хай Бог беоеже твою оселю та сім"ю!
До любих Показати IP 22 Листопада 2019 16:50
Фацевич такий самий надіюсь, і в чому заключається легендарність взводу, роти, батальйону *світязь*

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus