USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Сім’ї загиблого у зоні ООС лучанина Сергія Сулими виділили 100 тисяч допомоги

22 Квітня 2021 10:59
У зв’язку із загибеллю у зоні ООС військовослужбовця Сергія Сулими, його сім’ї виплатять допомогу із бюджету у сумі 100 тисяч гривень.

Про це під час засідання виконкому 22 квітня повідомила директор департаменту фінансів та бюджету Лілія Єлова.

Матеріальну допомогу рідним загиблого воїна Сергія Сулими у сумі 100 тисяч гривень надали за рахунок субвенції з обласного бюджету для сімей загиблих військовослужбовців, які брали участь в антитерористичній операції та Операції Об’єднаних сил на сході України.

Нагадаємо, 7 квітня Луцьк схилив голови у скорботі. Цього дня в місті був День жалоби. В останню путь лучани провели Сергія Сулиму, який загинув, підірвавшись на вибуховому пристрої в зоні ООС під Шумами.

9 квітня Президент Володимир Зеленський посмертно відзначив орденом Богдана Хмельницького ІІІ ступеня загиблого військового з Луцька Сергія Сулиму.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus