USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Скандал з луцьким тренером: чому звільнили Володимира Самчука?

13 Серпня 2019 09:53
Відомого луцького тренера КЗ «СДЮСШОР Володимира Самчука скандально звільнили із посади.

Про причину таких рішучих дій під час оперативної наради сьогодні, 13 серпня, повідомив виконувач повноважень директора КЗ «СДЮСШОР» плавання Луцької міської ради Володимир Озимко.

Так, виконувач повноважень Луцького міського голови Григорій Пустовіт попросив пана Володимира пояснити скандальну ситуацію зі звільненням знаного тренера Володимира Самчука з посади:

«Нещодавно ЗМІ облетіла інформація щодо звільнення вашого тренера Володимира Самчука в зв’язку з невиходом на роботу. Я хотів би, що би ви прокоментували ситуацію», – звернувся посадовець до доповідача.

На це Володимир Озимко розповів наступне:

«Насправді Володимир Вікторович перед 8 липня подав заяву про те, що він збирається проводити навчально-тренувальні процеси з своїм вихованцем Максимом Ткачуком, який виборов право представляти Волинь на Чемпіонаті світу, на базі СК «Спортлайф». Але разом з цією заявою він не подав графік індивідуальної підготовки спортсмена, відповідно директор не дав йому погодження. Тобто видав резолюцію займатися на базі басейну – в тренажерній залі. Але на той момент спустили воду з басейну. Після цього Володимир Самчук перестав з’являтися на роботу. І лише 15 липня, після особистого дзвінка директора, він прийшов на робоче місце. Були складені акти, що людина відсутня більше трьох годин на роботі. Він один з таких актів підписав, а на трьох інших відмовився ставити підписи. Людина свідомо не хотіла йти на всі контакти, а шукала конфлікту. Крім Самчука в колективі ще є 11 тренерів-викладачів, які підготували 114 «спортсменів-розрядників». В нього в групі до 20 чоловік і він з ними не займався. Хоча у той же час, з 9 по 12 липня проводили змагання в Запоріжжі, і в цей момент Максим Ткачук брав участь у цих змаганнях, а не займався з тренером», – розповів очільник міської школи плавання.
На це Григорій Пустовіт зауважив, що йому дуже прикро, що ніхто не може поміж конфліктом звернути уваги на неймовірно талановитого хлопчика Максима Ткачука.

«Ганьба, що директор не може домовитись з тренером. Дитина не повинна страждати через амбіції тренера. Не так часто у нас з’являються талановиті діти і їх треба опікати. В жодному випадку амбіції не повинні перешкоджати підготовці дитини. Неприпустимо й те, щоб з однією дитиною тренер займався, а 20 дітей чекають. Я хотів би, щоб в басейні була нормальна робоча ситуація. Існує трудова дисципліна. Прославились на всю Україну. І тепер кожному потрібно пояснювати, що і до чого, і що у Луцьку не «ущемляють» ані тренерів, ані спортсменів», – обурився посадовець.

Насамкінець він побажав спортсмену Максиму Ткачуку успіху у спорті.

«Не повинні такі талановиті діти страждати через конфлікти дорослих», – резюмував Пустовіт.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
Сарапін Віталій Показати IP 13 Серпня 2019 10:35
Ми та наша група батьків будемо підтримувати нашого тренера! ... Ми будемо доносити свою позицію та правду на інтернет ресурсах, телебаченні та при виступах наших спортсменів на всіх змаганнях національного та міжнародного рівня!!! Поновлять нашого тренера у правах та на посаді будемо раді та горді представляти Луцьк та Волинь на всіх змаганнях!!!! Дякую Всім за підтриммку! Ще раз наголошую щодо незадовільних умов праці тренера та тренувань спортсменів групи в якій займаються 8 чоловік з них 2 майстри спорту, 1 кандидат у майстри та 3 першорозрядники! Разом Ми СИЛА!!!!
Не знав... Показати IP 13 Серпня 2019 10:38
"Директор КЗ «СДЮСШОР» плавання Луцької міської ради Володимир Озимко" ? Це технічна помилка, чи дійсно Олександр Сологуб вже не директор???
Лев до Не знав... Показати IP 13 Серпня 2019 11:15
Озимко - це виконувач обов*язків директора... Ні, це не технічна помилка
Не знав... до Лев Показати IP 13 Серпня 2019 12:15
"...розповів очільник міської школи плавання" (Володимир Озимко).
Луцьк Показати IP 13 Серпня 2019 10:39
Чому не менш талановиті тренера звільняються ???? Мабуть "прекрасна" атмосфера в колективі, якщо тренера, що пропрацювали по кілька десятків років, готували базових спортсменів, від постійного тиску, звільняються !!!!! Для тренування спортсменів такого рівня потрібна злагоджена робота команди тренерів, взаємопідтримка !!!! Не думаю, що такий "злісний" порушник трудової дисципліни, міг виховати такого рівня спортсмена !!!! Ще трошки і директор сам буде тренувати спортсменів, якщо буде кого !!!!!
до Пустовіта Показати IP 13 Серпня 2019 10:42
А чому інші тренери звільняються?Теж прогульники,ледарі?
Микола Показати IP 13 Серпня 2019 11:44
А хто такий Озимко? Невже Сологубу не вистачило сміливості прийти і розказати правду. Яка може бути підготовка плавця постійно в тренажерному залі. Він що важкою атлетикою займається? Навпаки, зраділи би, що є поряд спорт лайф, де можна готуватися. І всім добре: спортсмиенг і тренер готуються, а в басейні ремонт! Не здивуюсь, якщо акти склали заднім числом. Просто директор ніколи не плавав, а напевне просто завідує іншим
Фу Показати IP 13 Серпня 2019 12:09
які ж огидні ці "підкилимні" інтриги, фу і ще раз фу!(( і так скрізь у всіх "чудесних" трудових колективах, готові одне одного зжерти як павуки в банці. Коли вже позбудуться совдепівського стадного інстинкту і почнуть поважати особистість, особистий простір кожного, право на власні переконання в усьому? В нас же можуть заклювати, якщо людина відрізняється від "загального фону", як керівництво, так і "коллеги"(
лучанин Показати IP 13 Серпня 2019 12:12
сологуб особистий тренер петрочука меньшого і цим все сказано, можете подивитися фотки де петрочук депутут разом з сологубом
Мама спортсмена Показати IP 13 Серпня 2019 12:35
Звільнились молоді та перспективні тренери Корець Ольга Олександрівна і Мороз Вікторія Василівна? У яких теж є вихованці чемпіони України( МС і КМС). Тому що пан директор Солгоуб О.В. протягом минулого навчального року постійно прискіпувався до них та їхніх вихованців,недавали нормально працювати. А також звільнились завуч школи Дорофеєва Олена Валеріївна та методист Андрієвська Ольга Валентинівна,медична сестра школи Лариса Іванівна (незнаю прізвища). Чому така плинність кадрів у школі ?
Батько до Мама спортсмена Показати IP 13 Серпня 2019 13:47
Так, позвільнялися нормальні фахівці.Бо там вже давно бардак то з тендерами, то з хімією.А тренер отримує зарплату за години з групою а не за одного спортсмена. Той ще певно на індивідуалках в спорт лайфі , то потягнув туда .правильно шо звільнили.хай тепер собі в лайфі на карман працює.шкода тількі дітей.
Мама спортсмена до Батько Показати IP 13 Серпня 2019 14:20
Про яку зарплату Ви говорите мінімальну ? Бо таку отримували цілий рік Корець, Мороз і Самчук В.В. Тому і змушені підробляти щоб прогодувати себе і свої сім‘ї. А також про премії за результати їхніх вихованців, які чомусь отримувало керівництво !!!
Анонім Показати IP 13 Серпня 2019 13:06
Як же проводити тренування в басейні, коли там спустили воду? Їм важливо, щб не дітей тренувати , а сидіти на робочому місці. Якщо Самчук займався там , де знайшов воду, то йому честь і хвала

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus